LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Emma Krokdal och Dolph Lundgrens stora lycka efter förlovningen

31 dec, 2020 
Emma Krokdal och Dolph Lundgren förlovade sig i somras.
Nu berättar de om nästa steg i relationen.
Annons
Fem kändisbarn som är beräknade 2021Brand logo
Fem kändisbarn som är beräknade 2021

För drygt ett år sedan gick den svenska Hollywoodstjärnan Dolph Lundgren, 63, ut med att han har hittat kärleken igen. Flickvännen är den 25-åriga norskan Emma Krokdal.

– Emma arbetar som personlig tränare i LA. Hon kommer ursprungligen från Trondheim i Norge. Hon är min flickvän och vi träffades för fem månader sedan, sa han då.

I somras förlovade sig paret när de var på besök i Stockholm i Sverige. För Aftonbladet berättade de då om lyckan och hur Emma reagerade när hon fick den stora frågan.

– Vi har pratat om det tidigare, men jag hade inte förväntat mig att det skulle ske nu. Men jag är väldigt lycklig, det känns jättebra.

Dolph erkände att de inte var så planerat.

– Nej, jag hade funderat på det lite grann. Jag var inne i en smyckesaffär för min dotter Ida fyllde år för några veckor sedan så jag letade efter någonting åt henne. Då såg jag en ring och då slog det till i huvudet att jag skulle göra det här i Sverige. Det kändes perfekt och romantiskt, vi kommer ju från Skandinavien båda två. Sedan började jag planera det, men det dök upp jobb så vi ska åka till USA nu på fredag så det fick bli i sista minuten tyvärr. Jag arrangerade allt på hotell i söndags.

Annons

Gick inte ner på knä

Eftersom det inte var så planerat så blev det inte precis så som han hade tänkt sig, han gick bland annat inte ner på knä.

– Nej, jag hade fixat det här i sista minuten med en violinist i sviten, men han spelade lite för högt och så var det någon som filmade som var väldigt nära oss så jag var tvungen att säga åt dem att gå in i ett annat rum i sviten medan jag talade till Emma och tog fram ringen. Sedan blev jag lite nervös och krånglade till det lite och Emma förstod inte riktigt vad jag sa, haha, sa han till Aftonbladet i somras.

Stora familjelyckan

Nu har paret tagit nästa steg i relationen och skaffat ett husdjur tillsammans.

Det är en liten vit katt som heter Bello, som båda skriver om på sociala medier.

”Doing the last bit of business in 2020 with my new assistant Bello”, skriver Dolph till en bild på katten och sig själv.

Även Emma har uppdaterat med bilder på sin Instagram-story.

Skärmdump från Krokdals Instagram.

”Han är en sådan duktig pojke som väntar tyst”

”Lyxig”, skriver hon till en annan bild.

Annons