Paulina Danielsson och Mattias Helén har gjort slut igen

Paulina och Mattias.

Kärlekssagan är över för tv-profilerna.
Nu berättar Paulina Danielsson om hjärtekrosset.
– Känner mig väl mest lurad, säger hon till Hänt.
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020
Slå på ljud

Tidigare i år blev Paradise Hotel-profilerna Paulina “Paow” Danielsson och Mattias Helén ett par för att sedan i juli göra slut med varandra.

De fann sedan varandra igen, men nu har kärlekssagan återigen fått ett abrupt slut. Det är på sin blogg som Paulina skriver att det tagit slut och att hon är hjärtkrossad.

”Mattias och jag blev ju tillsammans i mars/april där någonstans. Sen i juli väljer han att göra slut med mig för att han kände att hans känslor hade svalnat för mig. Vilket faktiskt var helt ok. Jag var ledsen i någon vecka. Men sen så gick det över. Jag mådde hur bra som helst. Jag dejtade andra. Men sen så började Mattias att ringa mig. Varje dag. Han skrev långa fina sms om hur mycket han ville ha tillbaka. Kunde ringa mig och gråta för att han var ledsen för att jag inte hörde av mig lika mycket som vanligt. ”

LÄS MER: Antonija Mandirs svar efter otrohetsryktet

Hon skriver att hon då hade börjat dejta en annan och att Mattias blev ledsen av att höra detta.

”Så jag bestämde mig för ca 6 veckor sen att ge Mattias en ny chans. Han var så himla glad och vi hade det SÅ himla bra. Skickade långa fina smsa till varandra hela tiden. Berättade hur mycket vi älskade varandra. Inget bråk och inget tjafs. Utan allt var bara så jävla underbart mellan oss och jag såg fram emot framtiden. För jag hade verkligen släppt in honom långt in i mitt hjärta för att jag trodde att han verkligen ville vara med mig.”

Dramatiska slutet

Men sen nu har Mattias, enligt Paulina, varit otrogen och hon mår nu väldigt dåligt efter det som hänt.

”Det som gör absolut ondast är att jag trodde på riktigt att det var mig han ville ha för att han kämpade fruktansvärt hårt för att få tillbaka mig. Fast än det var jag som var osäkert och hade liksom stängt av mina känslor för han.”

Mattias avfärdar att han varit otrogen

För Hänt berättar Paulina mer om hur hon mår.

– Känner mig väl mest lurad. Lämnade ändå en bra kille jag börja träffa innan för att Mattias ringde mig varje dag. Skicka sms och sa hur mycket han ville ha tillbaka mig. Så gör han såhär en månad senare, så känner mig lurad, säger hon.

Mattias ger ingen utförlig kommentar, men på frågan om det stämmer att han varit otrogen svarar han bestämt:

– Nej, säger han till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Patriks relation med Arvid idag – efter dramat i Paradise hotel

LÄS OCKSÅ: Så ser Diana Moseni och Tanja Kallins relation ut idag – efter Paradise hotel

FRÅN FÖRSTASIDAN