TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Antonija Mandirs svar efter otrohetsryktet med Jack Stengel-Dahl

30 dec, 2020 
AvLovisa Ström
Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl
I mitten av oktober kom beskedet att reality-stjärnorna Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl beslutat sig för att gå skilda vägar.
Nu svarar Antonija på ryktena om att Jack skulle ha varit otrogen mot henne.
”Helt ärligt”, skriver hon.
Annons
Tre härliga citat från Bianca IngrossoBrand logo
Tre härliga citat från Bianca Ingrosso

Reality-stjärnorna Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl träffades under inspelningarna av Ex on the Beach 2017. Väldigt snabbt uppstod det starka känslor mellan dem, och redan innan de lämnade huset hade de blivit ett par. Sedan dess har de varit ett av Sveriges hetaste reality-par, och på deras gemensamma Youtube-kanal har deras hundra-tusentals följare kunnat följa deras gemensamma liv.

Ända sedan de kom hem från Brasilien år 2017 har deras kärlek utåt sätt verkat väldigt självklar, men i mitten av oktober kom ett besked som skulle lämna många av deras följare i chock. Antonija och Jack hade nämligen bestämt sig för skilda vägar.

De hade då varit tillsammans i många år, och på Antonijas sociala medier var hon länge öppen med hur ont det gjorde att lämna relationen. Hon önskade därför att hennes följare skulle respektera att hon behövde tid för att läka, och att de därför inte skulle ställa några frågor på ett tag.

Annons

Antonija om hjärtesorgen efter uppbrottet från Jack

På Antonijas Youtube-kanal har hon varit öppen med att den senaste tiden har varit tuff. Några veckor efter uppbrottet berättade hon att hon varit omringad av människor konstant sedan hon och Jack tog det tuffa beslutet, och hon sa att det var något av det absolut svåraste hon tvingats gå igenom.

– Jag har så psykiskt ont att jag får fysiskt ont. Det känns som att mitt hjärta är i tusen delar som bara flyter runt i min kropp och det känns som att det aldrig kommer att bli helt igen, sa hon bland annat medan tårarna rann ner för hennes kind.

Hon fortsatte:

– Detta är verkligen det tuffaste jag har fått gå igenom i mitt liv, någonsin. Det känner verkligen som att någon har dött och jag får liksom en känsla att jag också har dött. Det känns som att jag går runt och bara är ett lik. Det känns inte som att jag fungerar.

Annons

Antonija svarar på otrohetsryktena om Jack

Sedan dess är det många som har undrat vad det var som egentligen hände mellan Antonija Mandir och Jack Stengel-Dahl, och än idag är det många som försöker gräva efter sanningen.

Under onsdagen hade Antonija frågestund på sin Instagram där hennes följare fick ställa frågor de undrade över, och som väntat trillade det in mycket funderingar kring hennes uppbrott med Jack.

Bland annat så var det en följare som undrade om Jack hade varit otrogen under deras förhållande då det nämligen cirkulerat en del rykten om det på sociala medier. Men tydligen verkade Antonija veta lika lite om saken som den som ställde frågan.

”Helt ärligt så vet jag inte”, svarade hon nämligen.

Annons