Agneta Sjödins nya uppoffring för mamman Barbro – efter tiden isär

Agneta Sjödin

Agneta Sjödin är en riktig mångsysslare.
Under helgen har hon varit hemma i Hälsingland och hälsat på sin mamma – och därmed tvingats hjälpa henne med en stor sak.
”Vad gör man inte för sin kära mamma”, skriver hon på Instagram.

Agneta Sjödin, 53, är en av Sveriges mest älskade programledare och tv-profiler och hon har gjort allt ifrån TV4-succén Fångarna på fortet och Gladiatorerna till Let's dance och Över Atlanten.

LÄS MER: TV4:s svar efter kritiken mot Bingolotto

I slutet av 90-talet var hon förlovad med artisten Niklas Strömstedt som hon har dottern Maja Strömstedt med. Agneta Sjödin var därefter förlovad med William Moberg Faulds. Hon har också varit gift med ungdomskärleken Per Alkebäck som hon skilde sig ifrån 2009. Efter det har tv-profilen dejtat bland annat Martin Lamprecht och Claes Bahri.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så är Agneta Sjödin i relationer

Nyligen gästade Agneta podden Sårbar och superstark med Mia Törnblom och Yvonne Brokvist och öppnade då upp sig om just hennes relationer.

– Någonting händer med mig i relationer som jag inte har när jag är själv. För jag har en sådan bra relation med mig själv och jag trivs bra i mitt eget sällskap. Så hamnar jag i en relation och då öppnas en annan dörr som är stängd alltid annars, säger hon i podden.

– I relationer är jag sårbar för där kan jag också bli övergiven och lämnad, tillade hon då.

Agneta Sjödin kommer från Hudiksvall, där hennes mamma och pappa bor fortfarande kvar. Men efter förra våren hade Agneta inte träffat dem på så pass länge, eftersom de är i riskgrupp. Men i augusti valde hon att till slut återförenas med dem.

– Underbart att få träffa pappa och mamma – på säkert avstånd och inga kramar den här gången, men vi fick ses!! Det kändes som det viktiga, skrev Agneta Sjödin då inlägg på Facebook.

Nya uppoffringen för mamman

Men nu har Agneta valt att återvända hem igen, till sin numer vaccinerade mamma. Mamman är mitt uppe i ett teaterprojekt och då "prins Erik" inte längre kunde spela sin roll fick Agneta helt enkelt göra en uppoffring och hoppa in.

”För lite mer än en månad sedan berättade hon olyckligt för mig att han som skulle spela prins Erik inte längre kunde vara med. Vi pratade om det ett tag och jag säger skämtsamt en bit in i samtalet att om du inte hittar en ersättare får väl jag hoppa in och spela prins.”, skriver Agneta och fortsätter:

”Min mamma tog det inte som ett skämt, utan på fullaste allvar. Hon blev överlycklig - och för mig var det för sent att dra tillbaka. Vad gör man inte för sin kära mamma. Så nu ska jag spela prins Erik i hennes uppsättning av Törnrosa, två helger i april på teatern i Hudiksvall.”

FOTO: Cornelia Nordström/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Agneta Sjödin stoppad av Niklas Strömstedt – berättar om förlorade drömmen

LÄS OCKSÅ: Ola Rapaces slagsmåls-kupp i Stjärnorna på slottet 2021

Senaste nytt