LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ola Rapaces slagsmåls-kupp i Stjärnorna på slottet 2021

02 jan, 2021 
Ola Rapace i Stjärnorna på slottet.
Under första frukosten i årets Stjärnorna på slottet bjuder Ola Rapace de andra deltagarna på en obehaglig överraskning – något som gör dem chockade.
Senare ber skådespelaren om ursäkt för sitt påhitt.
”Hoppas att ni inte är arga på mig”, säger han i programmet.
Annons
Allt om Ola RapaceBrand logo
Allt om Ola Rapace

Årets Stjärnorna på slottet har premiär under lördagen och Ola Rapace, Kjell Wilhelmsen, Shima Niavarani, Ernst Billgren och Charlotte Perrelli möts på Lejondals slott där de serveras av kocken Tareq Taylor.

Första person ut att tillägnas en dag är skådespelaren Ola Rapace.

Under frukosten berättar Ola Rapace om ett problem han har i relationer – nämligen att han går in i relationen för snabbt och vill flytta ihop och gifta sig direkt. Något som han själv också har insett inte fungerar särskilt bra.

Men plötsligt när de sitter vid bordet blir det problem med Ola Rapaces ljudutrustning och en ljudtekniker kommer in i bild och fixar till den.

– Jävla ljud, muttrar Ola Rapace.

Ola Rapaces plötsligt slagsmål i Stjärnorna på slottet

Han fortsätter att berätta om sin tid på scenskolan, men mitt i berättelsen blir det återigen problem med ljudet och ljudteknikern kommer in på nytt för att fixa till det.

Annons

Men då plötsligt slår Ola Rapace bort hans hand och ställer sig hastigt upp så att han välter stolen han precis suttit på.

– Alltså jag behöver bara göra mitt jobb, förklarar ljudteknikern.

Men då plötsligt får han en spark mellan benen av skådespelaren och sedan tar Ola Rapace upp knytnäven och slår till honom i ansiktet så att han faller ihop.

De andra deltagarna blir helt chockade och Shima Niavarani säger till honom.

– Nej men sluta Ola! Utbrister hon och börjar gå fram emot honom.

Då vänder sig Ola Rapace mot gruppen och brister ut i ett leende.

– Nu ska vi göra något som jag tycker är kul, min aktivitet. Och ledtråden ligger här på golvet, säger han och pekar på ljudteknikern.

Ola Rapaces ursäkt efter chockupplevelsen

Alla runt bordet är helt förvånade och i början får de inte fram ett ord. Men till slut börjar de flesta att skratta och ljudteknikern, som egentligen är en stuntman, reser sig upp.

Annons

– Nej men gud! Det där var typ inte okej, utbrister Shima Niavarani och fortsätter:

– Alltså jag hann inte att tänka. Jag var beredd att dyka in.

– Jag blev helt chockad och sedan såg jag bara hela veckan försvinna. Jag tänkte att `jaha, det var det, nu är det polisanmälning`, så kände jag, säger Kjell Wilhelmsen.

Sedan blir det dags för Ola Rapaces aktivitet som är just att slåss på låtsas. Men innan de sätter igång med aktiviteten så vänder han sig till gruppen.

– Jag vill börja med att be om förlåtelse för att jag sabbade stämningen vid frukosten. Hoppas att ni inte är arga på mig, säger han till de andra som ser ut att godta ursäkten.

FOTO: SVT

Annons