LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ola Rapace om svårigheterna i relationen med Sonja Jawo

13 dec, 2020 
Gabriella Håkansson
AvBetty Regnström Larsson
Sonja Jawo och Ola Rapace
Foto: TT
Ola Rapace gifte sig år 2018 med Sonja Jawo.
I en intervju med Hänt berättar han nu om den insikt han gjort i relationen.
– Både hon och jag är ganska svåra att leva med, säger Ola.
Annons
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom årenBrand logo
Så här har Pernilla Wahlgren sett ut genom åren

År 2011 bröt Ola Rapace, 48, och Noomi Rapace, 40, upp efter att varit gifta i nio år.

Detta var dock inte slutet på Olas kärleksliv, 2018 fann han nämligen kärleken i Sonja Jawo, 40, som tog honom med storm. Redan efter den första kvällen ihop sa Ola att han ville gifta sig med Sonja. Sagt och gjort, nio månader senare var Sonja och Ola fru och man. Trots det snabba beslutet menade Ola att han var bombsäker på sitt beslut.

Ola Rapace egna ord om bröllopet med Sonja Jawo

Han har tidigare uttalat sig om att det var självklart att sätta en ring på hennes finger då hon är den vackraste människa han mött.

Det blev ett litet och hemligt bröllop i Paris som skedde under en helg. När Hänt når Ola Rapace inför hans medverkan i Stjärnorna på slottet berättar han om dagen då han och Sonja blev man och fru.

– Vi var i Paris och så gick vi till svenska ambassaden i Paris och fick papper på det. Det var bara vi, vi hade inga gäster eller så. Vi gjorde det bara själva, säger Ola.

Annons

Erkännandet om problematiken i relationen idag

Ola har tidigare berättat i podcasten Nemo möter en vän att han och Sonja har kämpat för att finna en balans i relationen då de båda har mycket starka känslor.

– Vi är väldigt lika tror jag, på gott och ont. Vi har svårt att hitta en balans i vårt förhållande, för det är två känslomonster, sa Ola då.

Sedan en längre tid tillbaka följer inte Ola och Sonja varandra på sociala medier, anledningen till detta är fortsatt oklar och relationen är inget som Ola helst vill prata om. Däremot avslöjar han en insikt som han gjort med hustrun.

– Jag vill inte prata så mycket om våran relation men jag tror att både hon och jag är ganska svåra att leva med men det är härligt det också, säger Ola till Hänt.

Annons