Joacim Ricklings hemliga bröllopsplaner med Caroline Kejbert

09 dec, 2020 
Caroline Kejbert & Joacim Rickling
Caroline Kejbert och Joacim Rickling har varit ett par i tre år och är idag sambos.
Men i Bonde söker frus jubileumsprogram avslöjar Joacim nu att han har börjat fundera på hur han ska fria till Caroline.
– Jag hoppas ju på att det ska hända, säger Caroline när ämnet tas upp.
Annons
Allt om Caroline Kejbert och Joacim Rickling
Allt om Caroline Kejbert och Joacim Rickling

I hela 15 år har Linda Lindorff åkt landet över för att hjälpa bönder att hitta kärleken, och med facit i hand kan man säga att hon minst sagt har lyckats med sin uppgift. Genom åren har nämligen 17 bondebröllop gått av stapeln, och massor av familjer har bildats på gårdar runt om i landet. För att uppmärksamma dessa 15 år, och alla fina kärlekshistorier som har uppstått, har de nu bestämt sig för att fira med två olika jubileumsprogram med flera par som har funnit varandra i programmet.

Ett par som det har gått väldigt bra för efter Bonde söker fru är Caroline Kejbert och Joacim Rickling. På deras sociala kanaler har följarna sedan deras medverkan i programmet kunnat följa deras liv på gården och livet med den gemensamma dottern Wilda. I jubileumsprogrammet tittar de nu tillbaka på tiden när de lärde känna varandra.

– Det är kul och se såhär för man hinner ju glömma. Jag var ju ganska nervös under hela den här inspelningsperioden. Jag hade nog lite svårt att släppa helt på min personlighet och sådär så det var tufft. Men väldigt roligt, säger Caroline innan hon fortsätter:

Annons

– Jag var nog ganska svårflirtad när det kommer till det här med att känna att det han säger är sant. Så jag förstod nog det inte riktigt förrän det faktiskt var slutval.

"Det växer"

Men trots att det var svårt att släppa garden i programmet är de idag lyckligare än någonsin, och det är när Linda frågar om de fortfarande är lika kära som de blev i programmet som båda kan hålla med om att känslorna bara vuxit sig starkare.

– Jag skulle säga att jag är mer kär, säger Joacim varpå Caroline snabbt instämmer:

– Ja, det växer.

Men det är när de får frågan om de har planer på att gifta sig som Caroline ger en tydlig hint till sin kärlek - och som Joacim gör ett spännande avslöjande.

Joacim Ricklings hemliga bröllopsplaner med Caroline

Det är Linda som leder in på bröllopsfrågan genom att fråga vem av de som kommer att fria, och snabbt svarar Joacim att det förmodligen kommer bli han. Däremot känner han ingen stress då han menar att de har haft det väldigt hektiskt de senaste åren, och Caroline ser inte heller giftermål som ett måste just nu.

Annons

– Det är ju inget bevis på kärlek utan vi vet ju att vi älskar varandra, säger hon.

Men när Linda sedan frågar om Caroline alltså inte går runt och väntar på att Joacim ska fria säger hon ändå att det är något hon vill ska hända.

– Nej, men jag hoppas ju på att det ska hända, säger hon.

Och innan de lämnar ämnet kan även Joacim avslöja att han faktiskt redan har lite funderingar på hur frieriet ska gå till, men att han inte vill avslöja mer än så.

Annons