LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ola Rapace svar om framtiden med hustrun Sonja Jawo

02 aug, 2020 
Ola Rapace och Sonja Jawo
Ola Rapace och hustrun Sonja Jawo gifte sig bara nio månader efter att de träffats för första gången.
Nu delar skådespelaren med sig av ett kryptiskt svar gällande parets framtid.
Annons
Allt om Ola RapaceBrand logo
Allt om Ola Rapace

Under nio års tid var skådespelaren Ola Rapace, 48, gift med Noomi Rapace, 40. Men år 2011 gick det tidigare paret skilda vägar. Ex-makarna har tillsammans sonen Lev Rapace, 17, ihop. Ola har även dottern Line, 21, från en tidigare relation.

Spontana bröllopet med Sonja

Efter uppbrottet har Ola funnit kärleken på nytt. År 2018 träffade han nämligen Sonja Jawo som tog honom med storm. Faktum är att redan under den första kvällen som duon träffades så sa Ola att han ville gifta sig med Sonja. Sagt och gjort, nio månader senare var Sonja och Ola fru och man. Trots det snabba beslutet menade Ola att han var bombsäker på sitt beslut.

– Jag kände fan att hon är den vackraste människa jag mött så det var logiskt att sätta en ring på fingret. Jag sa det till henne och så tyckte hon också att det är en bra idé, har Ola tidigare berättat i en intervju med Expressen.

Paret gifte sig i Paris och bröllopet hölls helt hemligt. Paret begav sig till staden på en torsdag, gifte sig på fredagen och återvände till Sverige på lördagen.

Annons

– Det var ganska spontant även om det var lite planerat. Det är lätt att det blir oromantiskt om det blir för mycket snack, sa Ola Rapace till tidningen.

”Vi har svårt att hitta en balans”

Sedan dess har Ola och Sonja varit ett par. De har dykt upp på offentliga tillställningar tillsammans och även visat upp sin kärlek på sociala medier. Men på senaste har paret gjort ett oväntat drag – de följer nämligen inte varandra på Instagram längre. Sonja följer inte Ola, och Ola följer inte Sonja. Anledningen till detta är oklart.

Ola har tidigare berättat i podcasten ”Nemo möter en vän”  att paret har kämpat för att finna en balans i relationen.

– Vi är väldigt lika tror jag, på gott och ont. Vi har svårt att hitta en balans i vårt förhållande, för det är två känslomonster, sa Ola då.

Oväntade svaret om parets framtid

När Ola nyligen medverkade i Bathina Philipsons podcast Bathina – en podcast fick han en fråga om framtiden. Det var när Bathina undrade vart Ola såg sig själv om fem år som han delade med sig av ett kryptiskt besked gällande äktenskapet.

– Hur ser du ditt liv om fem år? Fortfarande gift?, frågar Bathina.

– Ja, jag är gärna gift om det går men jag skulle vilja vara mer i Paris. Jag saknar Paris varje dag, säger Ola.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Karin Törnblom/TT

Annons