Därför saknas Cecilia Ehrling Danermark i Let's dance 2021

Cecilia Ehrling i Let's dance

I fredags drog Let's dance 2021 igång med dunder och brak.
Saknades i tv-rutan gjorde dock proffsdansaren Cecilia Ehrling.
Nu berättar hon om beslutet för programmet.

Äntligen är Let's dance 2021 igång! Men på dansgolvet saknades under fredagen proffsdansaren Cecilia Ehrling Danermark som under tidigare år har dansat med bland andra Jan Björklund och Dan Ekborg. Hela fyra gånger har Cecilia lyckats kamma hem första platsen i TV4:s populära dansprogram och hyllas ofta för sin varma personlighet.

LÄS MER: Så gick det sen för Farmen-deltagarna

Även privat har Cecilia Ehrling gått på rosa moln. Flera gånger under Cecilias tv-karriär har hon berättat om kärleken för maken Fredrik Danermark. Paret träffades under sommaren 2015 och bara några månader senare förlovade de sig. Så 2018 kom sonen Hugo, 2, till världen.

”I söndags (den 22/4) kl 15.00 valde vår lilla prins att titta ut. Vi mår alla bra och är såklart överlyckliga. I skrivandets stund vilar vi ut på BB-Stockholms patienthotell. Vi återkommer längre fram”, skrev Cecilia på sin blogg då.

Stoppas från Let's dance

För en tid sedan avslöjade Cecilia att det är dags igen och ett litet småsyskon till Hugo ligger nu i hennes mage. Hon publicerade då en bild på den växande magen på Instagram med texten:

”Nu går det inte att dölja längre. I vår blir vi fyra. Det betyder såklart att jag kommer vara upptagen med annat än att dansa i nästa säsong av Lets Dance”.

Trots att Cecilias följare önskar henne all lycka till i kommentarsfältet är det nu många som saknar henne i tv-rutan efter att det populära dansprogrammet haft premiär:

”Så tråkigt att du inte är med i år”, skriver följare medan en annan skriver:

”Du är saknad”.

Avslöjandet om förlossningen

Nu berättar Cecilia återigen om sina känslor kring att behöva se årets säsong av Let's dance hemifrån tv-soffan.

”Äntligen dags för Let's Dancepremiären! Känns konstigt, tomt och skönt på samma gång att inte vara med i år. Kommer såklart sitta bänkad framför TV'n. För tre år sen drog gravidvärkarna igång till Let's Dance, inte alls omöjligt att det blir så även den här gången. Superstort lycka till alla danspar!”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Och precis som tidigare gör följarna tydligt att de kommer sakna Cecilia Ehrling Danermark under säsongens gång.

”Det är lite tråkigt att inte du är med . Då vet jag inte vem jag ska 'hålla' på”, hälsar en person i en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Bianca om Benjamin och Olivers hårda attacker

LÄS OCKSÅ: Dolda kaoset efter finalen i Farmen – som tittarna missade

FOTO: Instagram/TT