Bianca Ingrosso om elaka attackerna från bröderna Benjamin och Oliver

Familjen Wahlgren-Ingrosso delar gärna med sig av sin vardag. Nu berättar Bianca Ingrosso om elaka attackerna från bröderna Benjamin och Oliver Ingrosso.

I realityprogrammet Wahlgrens värld får tittarna följa Pernilla Wahlgren och dottern Bianca Ingrosso överallt i deras liv. Från jobb till semester, genom glädje och sorg. Ibland dyker även lillebror Benjamin Ingrosso upp i tv-rutan. Men någon som tittarna sällan får se är äldsta syskonen Oliver Ingrosso och det är någonting som han valt själv.

Medan Pernilla och Bianca delar med sig av sitt privatliv på tv så har Benjamin valt en liten annan riktning. Artisten har två passioner i livet – musik och mat. Dessa har han därför nu valt att kombinera i sitt alldeles egna tv-program Benjamin's. I programmet får han besök av vänner, familj och bekanta, som alla är kända, och tillsammans lagar de god mat och sjunger en eller två sånger. Efter första avsnittet möttes programmet av en del kritik, men nu när säsongen rullat på verkar tittarna ha ändrat sin uppfattning.

LÄS MER: Newkid visar upp flickvännen Sonia – efter orden i Så mycket bättre

I det senaste avsnittet av Benjamin's får Benjamin besök av ingen mindre än sin storasyster Bianca, artisten Cherrie och poddcast-profilen Edvin Törnblom. Kvällen bjuder som vanligt på god mat, sång och en djupa samtal.

Medan Benjamin och Cherrie lägger sitt fokus på maten slår sig Bianca ner tillsammans med Edvin och pratar. Då ramlar de snabbt in på att prata om barndomen. Bianca börjar med att berätta om att hon varje år får en chokladtårta av sina bröder Benjamin och Oliver, fast hon inte tycker om choklad.

– Varenda födelsedag så får jag en jävla chokladtårta, jag hatar choklad. Eller så får jag en mandelbakelse, jag kan inte äta mandel, berättar Bianca.

Edvin känner med Bianca och delar själv med sig av en historia från när han var liten.

– Min brorsa tryckte ner sin fot som han gått barfota med i skolan em hel dag i min mun, säger han till henne i programmet.

Trots att det var en historia som uppenbart skärrat Edvin så tyckte Bianca att det inte var någonting i jämförelse med vad hennes bröder Benjamin och Oliver gjorde för elaka attacker mot henne.

– Men snälla det är ingenting, lyssna nu. Jag sov, Benjamin och Oliver hade en grej att de väckte mig, berättar Bianca och börjar visa med kroppen hur hennes bröder gjorde.

– Om mitt ansikte var här så satte de sig över mig och så slog de mig i magen så jag flög upp och sen fes de mig i min mun, säger hon

Då vakna Benjamin till inne i köket och flikar in i samtalet.

– Jag hör hur Bianca pratar om hur mycket jag slog henne när jag var liten, det är inte lögn. Men hon slog mig också, säger han.

Bianca rättar då sin bror och säger att hon mest rev honom i håret. Men det visar sig att hennes bröder inte var de enda som gjorde elaka attacker. Hon var inte heller helt oskyldig.

– Du tog också en kudde och kvävde mig, när man såg kudden komma man ba nej nej nej, säger Benjamin.

Bianca anser sig dock ha haft sina anledningar till detta.

– Ja men du var väldigt jobbig, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöf visar upp mystiska kärleksgesten

LÄS OCKSÅ: Penny Parnevik om pappa Jespers reaktion på förhållandet med Douglas