Alice Stenlöf visar upp mystiska kärleksgesten – efter uppbrottet från Jireel

Jireel, Alice Stenlöf

Alice Stenlöf och artisten Jireel Lavia Perreira gick skilda vägar efter ett drygt halvår ihop.
Efter det tog Alice en kort paus från sociala medier, men nu är hon tillbaka och följarna kan se att hon mår mycket bättre!
Nu har hon dessutom valt att visa upp en oväntad kärleksgest.

Influencern Alice Stenlöf, 24, och rapparen Jireel Lavia Perreira, 20, gjorde slut i början av året. Det var efter att Jireel valt att avsluta förhållandet, för bådas bästa.

”För att klargöra en sak. Jag och Alice är inte längre i ett förhållande. Då vi fortfarande har kärlek för varandra tog jag beslutet att avsluta vårt förhållande för bådas bästa.”, skrev han då i ett inlägg på Instagram.

LÄS MER: Kristin Kaspersens ord till TV4 – efter förändringen i Let's Dance

Sedan dess har ex-paret gått vidare på olika håll, men tiden efter uppbrottet verkade vara rejält tuff för Alice. Det blev nämligen relativt tyst från hennes sida och hon uppdaterade inte sina sociala medier lika flitigt längre. Detta ledde till att följarna, som tidigare redan misstänkt att paret gjort slut, återigen börjat fatta misstankar om Alice kärleksliv. Vid det stadiet hade Alice och Jireel inte heller synts tillsammans på länge.

Alice Stenlöfs paus från sociala medier

Enligt Alice ska pausen ha varit ofrivillig, då hon försökt vlogga men det hade bara inte gått.

– Jag har försökt vlogga, i så många veckor nu, men det går liksom inte, säger Alice i vloggen och fortsätter:

– Så det här får bli lite vad det blir. Det här, det räcker nu, jag orkar inte mer och jag saknar er. Men sanningen är att jag har mått bajs, jag har mått riktigt jävla dåligt den senaste perioden och jag har behövt ta hand om mitt psyke innan jag tar hand om något annat.

Men till slut valde Alice att kommentera uppbrottet på riktigt. Det var i en video på Tiktok som hon dansade till låten "Hit it", samtidigt som hon skrev att hon blivit dumpad.

”When he dumps you, OK OK OK”, löd hennes text i videon.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mystiska kärleksgesten till Alice

I Tiktok-videon kom Alice även fram till en ny insikt om kärlekslivet. Nämligen att det kanske inte är så dumt att bli singel nu, inför den stundande våren och sommaren.

Men trots Alice uttalande om singel-livet verkar hon i alla fall ha en hel del beundrare där ute, som gärna skulle bjuda ut på dejt. Det kan man nämligen lista ut efter hennes senaste inlägg på hennes Insta-story.

I bilden som Alice nu lagt upp visar hon upp ett härligt blombud, som kryllar av färgsprakande blommor. Men Alice verkar inte riktigt veta vem som kan ha gjort den fina kärleksgesten.

”Vem skickade dessa fina”, skriver hon på bilden och lägger till ett lila hjärta.

Instagram

Den fina kärleksgesten.

Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jessica Gow/TT

LÄS OCKSÅ: Alice Stenlöfs relation till Phillipe Cohen efter pausen från Bianca

LÄS OCKSÅ: Följarnas spekulationer mellan Alice Stenlöf och Philip Wong

Senaste nytt