TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersens ord till TV4 – efter förändringen i Let's Dance

21 mar, 2021 
Kristin Kaspersen, Linn Hegdal, Filip Lamprecht
Filip Lamprecht hyllades av juryn i premiären av Let's dance 2021.
Nu hyllas han även av en tidigare Let's dance-vinnare, som även råkar vara hans mamma Kristin Kaspersen.
”Så glad”, skriver hon på Instagram.
Annons
Suzanne Axells okända relation till Tobias Bader – så känner de varandraBrand logo
Suzanne Axells okända relation till Tobias Bader – så känner de varandra

Filip Lamprecht, 23, är en av kändisarna som tv-tittarna kommer få följa under våren i Let's dance 2021. Med tanke på att hans mamma Kristin Kaspersen, 51, vann hela tävlingen för två år sedan är det många som tror på ytterligare en vinst till familjen.

När Kristin kammade hem första platsen i programmet år 2019 dansade hon med Calle Sterner, 31. Filip dansar i år med proffsdansaren Linn Hegdal, 25, som är lite av en veteran i Let's dance.

Att Kristin Kaspersen skulle sitta hemma i tv-soffan och heja på sin son är kanske inte speciellt otippat. Men såklart kommer även Filips pappa Martin Lamprecht att sitta bänkad.

Relationen till pappa Martin Lamprecht

Efter skilsmässan från Kristin fann Martin kärleken i den före detta friidrottaren Erica Johansson, 47. Ericas specialitet var längdhopp, men efter karriärens slut har hon synts till i andra tv-sammanhang. Exempelvis så medverkade hon i SVT:s succéprogram Mästarnas mästare år 2008.

Annons

Tillsammans fick Martin och Erica dottern Wilda Lamprecht, 13.

Idag bor Martin i Göteborg men det mesta tyder på att han och Filip har en fortsatt god relation, då de ofta skriver och gillar bilder på Instagram. En annan person som också följer Martin på Instagram är Agneta Sjödins och Niklas Strömstedts dotter Maja Strömstedt. Anledningen till detta är att Martin och Agneta blev ihop i slutet av 2017. Men efter två år valde de att gå skilda vägar.

Kristin Kaspersens ord till TV4 efter premiären

Efter Filips debut-nummer i Let's dance möttes han av höga poäng och lovord från juryn. Kristin Kaspersen valde att rösta på sin son flera gånger. Men nu har hon även valt att påpeka och berömma TV4 för deras nya förändring.

”Så glad att även dansarna står med när vi röstar. Äntligen! De är så värda det!”, skriver Kristin på hennes Insta-story.

På bilden som Kristin har lagt upp kan man se att hon röstat åtminstone fyra gånger på Filip. Men vem vet, det kanske var många fler röster på hennes kära son!

Instagram
Kristins ord till TV4

FOTO: Magnus Liam Karlsson, Karin Törnblom/TT

Annons