LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

6 saker du vill veta om Agneta Sjödins dotter Maja Strömstedt

23 nov, 2020 
Maja Strömstedt och Agneta Sjödin

Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dotter Maja Strömstedt arbetar som artist. Men vem är hon egentligen? Hänt svarar!

Annons
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”Brand logo
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”

Agneta Sjödin, 53, och Niklas Strömstedt, 62, hade en relation för över 20 år sedan. Då fick de dottern Maja Strömstedt. Men vem är Maja egentligen?

Hur gammal är Maja Strömstedt och var bor hon?

Maja Kristina Margareta Strömstedt föddes den 2 maj år 1998 och är idag 22 år gammal. I tv-programmet Anders knackar på kan tittarna följa Agneta Sjödin som har lite svårt att klippa navelsträngen från dottern Maja då hon har inrett ett gästrum i Majas anda, trots att dottern inte bor hemma. Men frågan återstår dock var hon bor. För lite förvirrande är det när Maja idag nämligen står skriven hemma hos mamma i Nacka.

Maja Strömstedt sjunger i mikrofon

Vad heter Maja Strömstedt på Instagram?

Maja har två mellannamn, Kristina och Margareta. Kristina har hon tagit med sig till Instagram. Maja är nämligen aktiv på sociala medier, i alla fall när det gäller Instagram. Där heter hon majakristina och har nästan 13 000 följare.

Annons

Favoritgosedjuret Pricken

När Anders Öfvergård hälsar på hos Agneta Sjödin visar det sig att Maja har ett eget rum där, trots att hon vid tillfället inte bor där. Maja var heller inte med vid flytten, utan detta rum är något som Agneta inrett själv – med Majas saker.

I sängen finns några gosedjur som Agneta då berättar lite kort om, framförallt så finns en favorit.

– Det här är Majas favoritgosedjur Pricken, som har tappat ett öga, säger Agneta medan hon visar upp en gosedjurshund. Hon fortsätter att förklara gosedjurshögen i sängen:

– Det här är Mofasa. Och det här är Bellabertabär, hon är AIK:are.

Anders frågar då om Maja verkligen vill ha det så. Agneta menar att hon kanske inte vill ha det i sitt liv och sitt hem, men att hon säkerligen vill att det finns kvar.

Vad jobbar Maja Strömstedt med?

Maja är artist till vardags och har släppt flera låtar, bland annat The idea of me, Imma show u, Slow hand, No fake no love och Idiot.

Annons

Något hon varit noga med att påpeka är att hon absolut inte vill rida på någon slags våg för att hennes föräldrar är kända.

– Jag vill skapa min våg och rida på den och verkligen inte ta uppmärksamhet från någon annan. Jag vill att fokuset ska ligga på att jag har skapat det här helt själv utan någon hjälp från dem, har Maja tidigare berättat i en intervju med Aftonbladet.

Hur många syskon har Maja?

Maja är Agnetas enda barn, men däremot har pappa Niklas fler barn. Vilket betyder att Maja har halvsyskon – två stycken!

De två äldre bröderna heter Adam Strömstedt och Simon Strömstedt. Båda sönerna har Niklas tillsammans med ex-frun Efva Attling. Båda brorsorna är äldre, Adam är 32 år och Simon är 29 år.

Anders knackar på sänds på måndagar klockan 21.00 på TV4 och TV4 Play.

FOTO: Hans Shimoda/TT, Magnus Sundholm/TT

Annons