TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Agneta Sjödin visar upp nya kärlekslyckan

10 maj, 2020 
Linnea Lundgren
Agneta Sjödin
Det var i julas som Agneta Sjödin för första gången hintade om att hon hittat kärleken.
Nu avslöjar den folkkära tv-profilen för första gången vem det är som har fångat hennes hjärta.
Annons
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”Brand logo
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”

Det var bara ett år sedan som den populära tv-profilen Agneta Sjödin, 52,  avslöjade att hon och pojkvännen Martin Lamprecht, 56, hade gått skilda vägar efter en tids distansförhållande.

– Det var svårt med ett distansförhållande. Det funkade inte helt enkelt. Vi är i olika fas i livet och bor på olika orter, så det blev lite för komplicerat, sa Agneta till Expressen då.

Men sedan dess har det varit tyst kring Agnetas kärleksliv – ända fram till i julas då hon avslöjade att det händer “mycket i hennes privatliv”.

Visar upp kärleken

Nu visar hon dock upp nya pojkvännen då hon anlände till invigningen av Östermalms saluhall tillsammans med finansmannen Claes Bahri, 58. Claes har tidigare varit gift med Dominika Peczynski, som han även har dottern Hanna Bahri, 19, tillsammans med.

Trots att Agneta valt att inte dela med sig av sin kärlek för pojkvännen på sociala medier bekräftar hon för bland annat Expressen.

Annons

– Det handlar ju om att värna om en partners privatliv, om respekt. Och så känns det som jag har pratat så mycket om känslor och privatliv så jag behöver inte göra det hela tiden, säger hon till tidningen om valet att inte göra sin kärlek offentlig.

Relationen med Dominika

Att däremot visa upp sin uppskattning gentemot väninnan Dominika har Agneta inget problem med. På Instagram skickar hon ofta uppmuntrande kommentarer och emojis.

Bland annat då Dominika för en tid sedan lade upp en bild på sig själv och Agneta glatt kommenterade “Snygging”

Annons