Agneta Sjödins ord till dottern Maja Strömstedt – efter succén

Agneta Sjödin hyllar dotter Maja Strömstedt

21-åriga Maja Strömstedt har släppt en ny singel och hyllas nu stort av sin mamma Agneta Sjödin i bilder och videor på Instagram.

Maja Strömstedt, 21, har levt ett liv med både mamma och pappa i offentligheten som dotter till programledaren Agneta Sjödin, 52, och artisten Niklas Strömstedt, 61. Nu går hon i sin pappas fotspår och gör en karriär som artist. Däremot har hon varit noga med att påpeka att hon tagit sig dit på egen hand.

– Jag vill skapa min våg och rida på den och verkligen inte ta uppmärksamhet från någon annan. Jag vill att fokuset ska ligga på att jag har skapat det här helt själv utan någon hjälp från dem. Rädslan ligger väl mest i att det ska glömmas bort. För det här är min resa och inte deras. Jag har bett dem att bara vara mina föräldrar i det här och kanske inte pusha ut det på ett sätt så att det verkar som att jag använder deras uppmärksamhet för att pusha fram mig själv, sa hon i en intervju med Aftonbladet.

Under fredagen släppte hon sin nya singel Idiot, och dagen innan premiärspelade hon den – något som Agneta dokumenterade på Instagram. Därtill passade hon på att hylla sin dotter.

Min älskade dotter Maja spelade i Moodgallerian i Stockholm igår. Hennes senaste singel ”Idiot” släpps idag”, skriver hon i inlägget.

Bland kommentarerna till inlägget är det flera kända ansikten som hyllar dottern, som Tess Merkel, Martina Haag och Annika Jankell.

Det finns också följare som uppmärksammar likheten mellan Agneta Sjödin och dottern.

Ni är lika varann och lika vackra”, skriver en.

Lika vacker som sin mor! All lycka till Maja!” skriver en annan.

Ni är så lika. Förstår att du är stolt, så bra”, skriver ännu en.

Lika som bär”, påpekar en till.

Hänt träffade Agneta Sjödin när hon befann sig på Boquerian i Mood Gallerian för att se sin dotter Maja uppträda inför en entusiastisk publik på torsdagskvällen.

– Jag är så stolt, Maja är så otroligt duktig, sa Agneta till Hänt samtidigt som hon höll sin mobiltelefon i högsta hugg för att föreviga konserten.

Några meter bort stod Majas bonusmamma Jenny Strömstedt och njöt av konserten. Att Majas pappa är Niklas Strömstedt går inte att ta miste på, hon rörde sig vant på scen och rösten var klockren.

Jenny Strömstedts uppmaning

Och Agneta Sjödin är inte den enda som hyllar Maja i ett inlägg på Instagram i samband med låtsläppet. Jenny Strömstedt har även hon tillägnat ett inlägg till Maja – och i det uppmanar hon alla att lyssna på låten.

Vill bara påminna om att ni måste streama Idiot med MajaKristina på fredagsfecken idag. Klart slut på budskapet. Över”, skriver hon i sitt inlägg.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!