TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Maja Strömstedts relation till Agneta Sjödin och Niklas

23 maj, 2020 
Maja Strömstedt
Maja Strömstedt satsar på internationell karriär och lever därför stora delar av sitt liv i USA.
Så hur ser egentligen relationen till föräldrarna Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt ut idag? Vi reder ut!
Annons
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”Brand logo
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”

Med föräldrar som Agneta Sjödin, 52, och Niklas Strömstedt, 61, har Maja Strömstedt, 22, synts i offentligheten sedan barnsben. Men det var inte förrän häromåret som det svenska folket fick ta del av hennes musikaliska talanger. Idag är Maja en framgångsrik artist och vägen dit har hon varit noga med att klara på egen hand.

– Jag har bett dem att bara vara mina föräldrar i det här och kanske inte pusha ut det på ett sätt så att det verkar som att jag använder deras uppmärksamhet för att pusha fram mig själv, har hon tidigare sagt i en intervju med Aftonbladet.

Maja Strömstedt
Foto: Mattias Hansson/TT

Satsar på internationell karriär

Sedan genombrottet har dock föräldrarna gjort allt för att stötta dotterns framgångsrika karriär. När Hänt träffade Agneta inför Majas spelning på Boquerian i Mood Gallerian förra året, uttryckte hon sin stolthet.

Annons

– Jag är så stolt, Maja är så otroligt duktig, sa Agneta Sjödin till Hänt samtidigt som hon höll sin mobiltelefon i högsta hugg för att föreviga konserten.

Maja, som idag är 22 år gammal, pendlar en hel del mellan Sverige och USA. Detta på grund av att hon satsar på en internationell popkarriär och därför arbetar även på andra sidan jorden. Men när hon är hemma i Stockholm tillbringar hon gärna tid med sin mamma.

”Alltid haft väldigt kul ihop”

Maja och Agneta, som under flera år bott tillsammans bara dem två, ser enligt sina uppdateringar på sociala medier ut att ha en fin relation med mycket skratt och kärlek. De har även berättat om relationen tidigare då de medverkade i Malou efter tio.

– Jag tycker att jag har en väldigt snäll mamma och rolig. Hon är väldigt bra på många sätt faktiskt. Jag har aldrig skämt särskilts mycket över dig och vi har alltid haft väldigt kul ihop, sa Maja då.

– Jag är så oerhört tacksam över att vi har haft så mycket tid tillsammans Maja och jag, bara hon och jag. Vi har verkligen fått komma nära och uppleva saker ihop, sa Agneta då.

Annons

Senast under fredagen syntes Maja och Agneta ute på promenad tillsammans i en uppdatering på Instagram.

Maja Strömstedt
Foto: Instagram

Relationen till pappa Niklas

Det är främst med mamma Agneta som Maja syns intill under offentliga sammanhang. Men Maja och pappa Niklas har ju ett annat stort gemensamt intresse – nämligen musiken.

Även om Maja inte syns allt för ofta i sin pappas Instagram-flöde så delade Niklas nyligen en bild på sig och dottern i samband med hennes födelsedag.

22 år fyller hon idag! Älskade Maja! Hurra hurra hurra”, skrev han till bilden.

Agneta och Maja uppdaterar flitigt publiceringar från den tid de tillbringar tillsammans. Detta till skillnad från Niklas, vars tid med dottern inte syns lika ofta på sociala medier, men detta måste såklart inte innebära att relationen mellan dem på något sätt är sämre.

FOTO: Patrik Österberg/TT/Anders Wiklund/TT

Annons