TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Kristin Kaspersen om förändringen i relationen med Calle Sterner

13 mar, 2021 
AvLovisa Ström
När de dansade tillsammans i Let's dance blev Kristin Kaspersen och Calle Sterner väldigt goda vänner, men idag har de inte setts på nästan ett helt år.
Nu berättar Kristin om förändringen i relationen.
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler. I många år har hon lett tittarna genom populära program som Nyhetsmorgon och Idrottsgalan, och än idag ser man henne i rutan titt som tätt. Men att vara en av Sveriges största programledare är inte det enda hon kan sätta på cv:t. År 2019 dansade hon nämligen även hem vinsten i det populära programmet Let's dance.

I publiken kunde man då ofta se sonen Filip Lamprecht, som såklart var väldigt stolt över sin mamma. Men nu när den 16:e säsongen av dansprogrammet snart ska dra igång är det istället hans tur att sätta på sig dansskorna. Tillsammans med Linn Hegdal ska Filip nämligen tävla i programmet, och ingen är gladare är mamma Kristin.

Då hennes egna erfarenheter av tiden i Let's dance är väldigt positiva känner hon stor glädje inför sonens medverkan. Hon vet ju trots allt både hur kul det kan vara, men också vilka fantastiska vänskapsrelationer som också kan bildas.

Annons

Dansade med Calle Sterner

När Kristin var med var hennes partner genom tävlingen ingen annan än dansproffset Calle Sterner, och under tiden som de dansade tillsammans blev de också väldigt nära vänner. När tävlingen tillsist nådde sitt slut blev det helt enkelt så att de fortsatte att hålla kontakten, och sedan dess har de båda sagt att de har en fin relation till varandra. I samband med Let's dance 2020 berättade Calle för Hänt hur han tror det kom sig att de fann varandra så bra.

– Om du spenderar varenda dag, ganska många timmar i lite mer än tre månader med någon så tar man ju antingen död på varann eller så får man en ganska nära relation. Man kommer ganska tajt inpå varandra, sa han då.

Inte träffats på ett år

Än idag verkar Kristin och Calle ha en bra relation till varandra och på sociala medier kan man ibland se de vännerna kommentera uppmuntrande ord på varandras bilder. Men på grund av coronapandemin har de däremot inte kunnat träffas. I en intervju med Expressen berättar hon om hur de inte träffats på nästan ett helt år.

– Det var i somras som jag träffade honom och hans flickvän. Nu i coronatider är det svårt, men jag hörs på sms med honom och hans tjej Johanna. Det har varit mysigt att vi har den kontakten kvar, berättar hon.

Annons