Kristin Kaspersens relation till Filip Lamprechts flickvän Peg Parnevik

Kristin Kaspersens relation till Peg Parnevik

Kristin Kaspersen har lämnat plats i rampljuset för sonen Filip Lamprecht att kliva fram.
Men hur är egentligen hennes relation till sonens flickvän Peg Parnevik?
Nu berättar Kristin.

I nästa 30 år har Kristin Kaspersen, 51, underhållit svenska folket och idag är hon en av våra allra mest folkkära profiler. Men hennes privatliv har varit tufft på den senaste tiden. För tre år sedan dog hennes mamma, den legendariska sångerskan Barbro ”Lill-Babs” Svensson, efter en tids sjukdom. Dödsfallet tog hårt på både Kristin och systern Malin Berghagen och på hennes sociala medier har man flera gånger kunnat läsa om sorgen.

Eero Hannukainen/TT

Under coronapandemin har Kristins liv, precis som för många av oss andra, satts lite på paus och med inställda inspelningar och framträdanden ser vardagen inte riktigt ut som den brukar göra. Istället har Kristin fått tid att jobba mycket med sig själv. Och att ha legat på latsidan kan man verkligen inte anklaga henne för att ha gjort. Bland annat har hon startat podden Kristin Kaspersen – nyfiken på samt skrivit en bok.

Kristin Kaspersen om sonen Filips flytt

LÄS MER: Bonde-Pelle om sanningen bakom uppbrottet med Karin

Idag lever Kristin Kaspersen lyckligt som singel och har två söner sedan tidigare förhållanden. Äldst är Filip Lamprecht, 23, som hon har tillsammans med tidigare kärleken Martin Lamprecht.

I en intervju med Måbra berättade Kristin för en tid sedan om saknaden då Filip bestämde sig för att lämna huset – och flytta hemifrån.

– Jag vill så klart att de ska ge sig ut i världen, men jag saknar att ha Filip hemma ibland och jag kommer sakna Leon den dag han flyttar hemifrån. Men sakna är kärlek och det är inte jobbigt, sa hon då.

Filip och Kristin har en nära relation och nyligen avslöjades det att Filip går i mammans fotspår. För två år sedan gjorde Kristin succé då hon deltog i TV4-programmet Let's dance och lyckades ro hem hela tävlingen. I början av året blev det klart att även sonen Filip kommer få chansen att dansa sig till den ärofyllda statyetten i form av en glassko.

”Ser fram emot att TV-tittarna och svenska folket ska få lära känna DIG för den du är. Du är fantastisk! För 2 år sedan hälsade du på mig när jag gjorde Let's dance. Föga visste jag då att du idag skulle få Linn Hegdal som danslärare och danspartner. Hon är en av de finaste och mest begåvade dansare som finns och gör att jag längtar ännu mer efter att se er ta över dansgolvet. Det här är din och Linns resa. NJUT, HA KUL och DANSA DANSA DANSA!! Jag är galet stolt redan!”, skrev Kristin Kaspersen på Instagram då.

Relationen med Peg Parnevik

Sedan ett par år tillbaka är Filip tillsammans med sångerskan och tv-profilen Peg Parnevik, 27. Förhållandet sågs till en början på med skeptiska ögon av Pegs föräldrar Jesper Parnevik och Mia Parnevik som är nära vänner med Kristin Kaspersen sedan länge.

– I början var det mest mamma som sa ”hmm, hur ska det här gå till?”. Alla undrade liksom vad som händer om vi gör slut. Vi är ju alla väldigt tajta så vad händer, tänk om vi inte får träffas längre, har Peg sagt till Expressen i en intervju tidigare.

Kristin har varit desto försiktigare med att kommentera något kring sonens relation. Trots att hon bland annat delat en av Pegs låtar på sociala medier och uppmanat sina följare till att hylla den följer de till exempel inte varandra på Instagram. Nu berättar hon i en intervju med Expressen om relationen till svärdottern.

– Svärmor, det är nytt. Vet inte hur den rollen är, så tänker inte så mycket så. Men är glad att Peg är en fantastiskt fin flickvän till min son. De skapar sitt första hem nu, och jag ska inte lägga mig i så mycket, vilket kan vara svårt i en ny roll, men jag tränar på det, säger Kristin Kaspersen om relationen till Peg Parnevik.

LÄS OCKSÅ: Carina och Erik Berg har fått sitt andra gemensamma barn

LÄS OCKSÅ: Därför saknas Jacob Persson i Let's dance

FOTO: TT