Kristin Kaspersen och Peg Parneviks relation – deras ord

Kristin Kaspersen och Peg Parneviks relation – deras ärliga ord

Peg Parnevik och Filip Lamprecht har varit ett par i drygt tre år.
I realityserien Parneviks har vi kunnat se Filips relation till Pegs föräldrar Mia och Jesper.
Något vi däremot inte fått ta del av är Pegs relation till Filips mamma Kristin Kaspersen.

I slutet av 2016 gick Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht, 22, ut med att de funnit kärleken i varandra. Paret har känt varandra i många år, de har varit familjevänner sedan barnsben. Pegs föräldrar Mia och Jesper Parnevik är goda vänner med Filips mamma Kristin Kaspersen.

Mia Parnevik var till en början skeptisk över dotterns val av pojkvän. Om det någon gång skulle ta slut mellan de unga paret fruktar hon nämligen att hon och maken inte längre kan vara vänner med Kristin.

Vänskapen mellan Peg och Filip sattes på spel när Peg skulle ta reda på om hennes känslor för Filip var besvarade, men som tur va var dem det.

– I början var det mest mamma som sa ”hmm, hur ska det här gå till?”. Alla undrade liksom vad som händer om vi gör slut. Vi är ju alla väldigt tajta så vad händer, tänk om vi inte får träffas längre, har Peg sagt till Expressen i en intervju tidigare.

Peg om framtiden med Filip

Men kärleken håller än, och Peg har flera gånger sagt att hon vill gifta sig, och skapa en framtid ihop, med Filip.

– Jag skulle hellre gifta mig tidigt och sen bara vara med varandra, ingen stress att skaffa hus eller barn eller nåt. Liksom, det är du och jag, men Filip är så ung, du vet, har Peg tidigare sagt i podcasten Pillowtalk.

I samma avsnitt förklarade hon också att hon och Filip inte kommer att skilja sig, om de en dag gifter sig.

– Jag kommer aldrig att skilja mig. Det är inte värt det, och jag har sagt till Filip, jag bara aldrig, aldrig får vi skilja oss. Först och främst, jag kommer att hata den du gifter dig med efter mig, och jag kommer aldrig acceptera dina barn.

Relationen mellan Peg Parnevik och Kristin Kaspersen

Vi har även kunnat se Filips relation till Mia och Jesper i familjens realityserie Parneviks. Något vi däremot inte har fått ta del av så mycket är Peg Parnevik och Kristin Kaspersens relation.

Enligt Aftonbladet beskriver Peg Parnevik Kristin Kaspersen som ”sin extramamma”. Men däremot följer Peg och Kristin inte varandra på Instagram, en plattform som de båda är mycket aktiva på.

Däremot har de tidigare syns i varandras flöden. Kristin Kaspersen har bland annat delat en av Pegs låtar, för att tipsa om och hylla.

Grym låt … Igen!  Peg Parnevik och sthlm nights har jag redan lyssnat på flera gånger den här morgonen. Ute på Spotify och ITunes. Nu nynnar jag dessutom på den. En låt som sätter sig är bra… riktigt bra!” skrev hon då.

FOTO: TT

Senaste nytt