TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

6 saker du vill veta om Filip Lamprechts pappa Martin Lamprecht

15 mar, 2021 
Martin Lamprecht, Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht
Filip Lamprecht är son till Kristin Kaspersen.
Men vem är egentligen Filips pappa Martin Lamprecht?
Här kan du läsa mer om honom!
Annons
Fem saker du inte visste om Kristin KaspersenBrand logo
Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

Modellen Filip Lamprecht, 23, är en av kändisarna som tv-tittarna kommer att kunna följa under våren i Let's dance 2021. Finns det en chans till vinst? Det kan många nog tro och hoppas då hans mamma Kristin Kaspersen, 51, kammade hem första platsen när hon medverkade i programmet år 2019 då hon dansade med Calle Sterner, 31.

Såklart kommer även Filips pappa att heja på sin son. Men vem är det?

Filips pappa heter Martin Lamprecht och är en tidigare elitidrottare inom modern femkamp. Han har tävlat både individuellt samt i lag. Men vem är Martin utöver sin karriär i elitidrott?

Kristin Kapsersen, Filip Lamprecht och Martin Lamprecht
Kristin, Filip och Martin.

Hur gammal är Martin Lamprecht och var bor han?

Martin föddes den 31 mars år 1963 och är idag 57 år gammal. Han är född i Stockholm men idag bor han i Göteborg. Martin är ensam skriven på adressen.

Annons

Martin heter inte bara Martin, han har även ett mellannamn. Fullständiga namnet är Martin Konstantin Lamprecht.

Vad heter Martin Lamprecht på Instagram?

Martin är inte lika aktiv som flera andra i sin familj på sociala medier, i alla fall inte när det gäller Instagram. Där heter han lamprecht.martin och har hittills endast delat fem inlägg på den sociala plattformen.

Kontot har över 170 följare, varav Filip och även Agneta Sjödins dotter Maja Strömstedt är några av dem. Däremot har han valt att hålla kontot hemligt, så innehållet i hans flöde är inte för alla!

Varit gift med Erica Johansson

Från hösten 2009 till år 2017 var Martin gift med före detta friidrottaren Erica Johansson, 47. Ericas specialitet var längdhopp, men efter karriärens slut har hon synts till i andra tv-sammanhang. Exempelvis så medverkade hon i SVT:s succéprogram Mästarnas mästare år 2008.

Tillsammans fick Martin och Erica dottern Wilda Lamprecht, 13.

Martin Lamprecht och Erica Johansson
Martin Lamprecht och Erica Johansson på röda mattan år 2012.

Har två barn

Totalt har Martin två barn. Dottern Wilda tillsammans med ex-frun Erica Johansson, samt sonen Filip Lamprecht som han har ihop med Kristin Kaspersen.

Annons

Har dejtat Agneta Sjödin

Ja, att Agneta Sjödins dotter Maja följer Martin på Instagram är ju inte konstigt då Majas mamma Agneta och Martin tidigare har varit ett par.

Ex-paret träffades genom gemensamma bekanta och blev ihop i slutet av 2017. Men dessvärre blev avståndet mellan dem för stort. Martin som bodde i Göteborg och Agneta som är bosatt i Stockholm, var en av anledningarna till att de valde att gå isär våren 2019.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Sven Lindwall/TT

Annons