Peg Parneviks avslöjande om sprickan med Filip Lamprecht

Peg Parneviks avslöjande om sprickan med Filip Lamprecht

Peg Parnevik och Filip Lamprecht blev ett par 2016 och kärleken har spirat sedan dess.
Men att hålla liv i en relation är inte alltid så lätt enligt Peg.
– Man är inte alltid kär, säger Peg Parnevik i podcasten Pillowtalk.

Artisten Peg Parnevik, 24, är ihop med kändissonen Filip Lamprecht, 23, vars föräldrar är Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht. Turturduvorna blev ett par slutet av 2016, och har hållit ihop sedan dess.

”Man är inte alltid kär”

Men livet i en relation är inte alltid en dans på rosor. Detta är något som även Peg upplever och berättar om i det senaste avsnittet av podcasten Pillowtalk med Peg och Penny Parnevik.

Peg berättar att en följare har skrivit till Peg och sagt att om hen inte blir så kär som Peg och Filip verkar vara så vill hen aldrig ens ingå i en relation. En tanke som Peg direkt ville ändra på.

– Man är inte alltid kär. I alla fall inte ‘head over heals-kär’, säger Peg i podden och fortsätter:

– Gumman, tror du att vi alltid är det? Alltså, absolut inte! Det är ingen som är det. Och det är inte konstigt!

Peg Parnevik och Filip Lamprecht på P3 Guld 2020

FOTO: Adam Ihse/TT

Nej, det är inte alltid lätt att vara i en relation. Peg Parnevik berättar även om en spricka som uppkommit mellan henne och Filip. Peg vill att Filip tar lite mer egna initiativ och framförallt överraskar henne mer. Artisten menar att det inte behöver vara något storartat, utan någonting oväntat bara.

Pegs önskemål om Filip

Paret har nyligen tjafsat, något som Peg delar med sig av i poddavsnittet.

– Jag och Filip tjafsade ju häromdagen, säger Peg i podden och berättar om en utekväll de nyligen haft.

Kvällen var lyckad tills det blev dags för hemgång.

– Vi står utanför McDonalds och jag och Filip börjar tjafsa. Jag ville att han skulle köpa pommes frites till mig med barbequesås, men han hade precis beställt en uber, säger Peg och betonar hur mycket hon verkligen ville ha pommes frites.

Peg hade där och då förklarat för sin kära att det var pommes frites som gällde, och Filip svarade då att han avbokar bilen som skulle köra dem hem.

Men det tokiga blev att Peg ville ha båda. Hon ville både ha pommes och ville även åka hem, vilket ledde till en konflikt då Filip ifrågasatte Peg om vad hon ville ha – pommes frites eller åka hem.

– Jag vill ha båda, svarade Peg då.

Peg Parnevik på röda mattan

FOTO: Karin Törnblom/TT

Men där tog inte dispyten slut. Peg ville även mitt i allt detta att Filip inte skulle lämna henne, utan stå kvar vid hennes sida och hålla handen.

Så här i efterhand är kraven inget som Peg förväntar sig, då hon inte riktigt resonerar likadant eftersom hon vid tjafset även var lite på lyset. Dock kvarstår efterfrågan om att Filip skulle kunna överraska henne mer, eller bara ”lösa saker” som systrarna själva säger i podden.

FOTO: Karin Törnblom/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

SENASTE NYTT!