Peg Parneviks oro inför Filip Lamprechts medverkan i Let's dance

Peg Parnevik & Filip Lamprecht

Förra året dansande Penny Parnevik i det populära programmet Let's dance, men nu är det istället dags för systerns pojkvän Filip Lamprecht att vara med.
Nu berättar systrarna vad de tänker om hans medverkan, och den stora oron de först kände när beskedet kom.

Tillsammans med Jacob Persson gjorde Penny Parnevik succé i Let's dance förra året, men nu är det dags för en annan i hennes närhet att sätta på sig dansskorna. För någon vecka sedan avslöjades det nämligen att systern Peg Parneviks pojkvän Filip Lamprecht ska vara med och tävla i årets säsong av programmet. I podden Pillowtalk berättar systrarna nu om sina tankar och känslor kring beskedet.

– Vi har vetat om det här ett tag nu men hur kul? Jag är så exalterad. Det känns som han kommer vara jätteduktig, säger Peg innan Penny tar över:

LÄS MER: Kristins ärliga ord om Peg – efter oron

– Men min oro är att folk endast kommer att se honom som kändisbarn direkt och typ inte ge honom chansen. För han är verkligen världens snällaste kille och superrolig, och jag tror att han kommer vara talangfull.

Peg håller med.

– Jag tror att det är därför det kommer vara så bra att han gör Let's dance. Så ni kan få lära känna honom som sig själv. För jag förstår frustrationen. Han har alltid har varit min kille, Kristins son eller Lill-Babs barnbarn. Jag tror inte han har tänkt på det så mycket men jag förstår nu när han har velat göra saker att det blir lite frustrerande. Så det är så kul. Ni kommer älska honom, säger hon.

Men trots att de idag kan säga att de är glada över hans medverkan i programmet var det inte enbart de känslorna som kom när de först fick höra om beskedet. Nu berättar Peg om oron hon kände inför pojkvännens medverkan i dansprogrammet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pegs oro kring Filips medverkan i Let's dance

– Vi var lite oroliga för Filip har ju liksom grov add, så han är inte så bra på att komma ihåg saker. Han minns till exempel inte tider och planer och så särskilt ofta. Så vi var ju såhär liksom hur ska han få till det här, erkänner Peg innan hon fortsätter:

– Men det är så bra. Jag fick se hans dans igår på video och han är fan bra.

Penny erkänner att hon också var lite orolig till en början men att hon nu tror att Filips add istället kan vara något som är till hans fördel.

– När han hittar något som han liksom kan nischa sig i så kommer han gå all the way, säger hon.

Let's dance drar igång den 20e mars och Filips partner blir ingen mindre än Linn Hegdal.

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso om livet som singel efter Phillipe Cohen

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks tunga hälsokamp dagar efter förlossningen

Senaste nytt