Penny Parneviks nya ord om relationen med Jacob Persson

01 jul, 2020 
Douglas Murray, Jacob Persson och Penny Parnevik
Jacob Persson är proffsadansaren som lärde Penny Parnevik att dansa tiodans i Let's dance.
Pennys fästman Douglas Murray har tidigare pikat Penny om hennes känslor för dansaren och nu gör hon plötslig ett nytt drag.
”Den här killen”, skriver Penny på Instagram.
Annons
Intervju med penny Parnevik i Let's dance
Intervju med penny Parnevik i Let's dance

Penny Parnevik, 23, hade länge drömt om att få medverka i Let’s dance så när frågan väl kom var det självklart för henne att tacka ja. Under våren fick TV4-tittarna se henne glänsa på dansgolvet med proffsdansaren Jacob Persson, 25.

Förutom att lära sig dansa tiodans hade även Penny en son att ta hand om och ett bröllop att planera under våren. Penny och hennes fästman Douglas Murray, 40, blev nämligen föräldrar till sonen Atticus i augusti förra året.

Paret hade dessutom planer på att gifta sig i juni i år och när Hänt träffade Penny inför premiären av Let’s dance var planen fortsatt att hinna med bröllopet trots hennes tv-medverkan. Tyvärr blev så inte fallet eftersom pandemin satte käppar i hjulet för parets stora dag.

Det var i en video på sin Youtube-kanal som Penny avslöjade att bröllopet blivit framskjutet till sommaren 2021.

Douglas Murrays pik mot Penny

Men Penny Parnevik ser inte ut att ha deppat ihop över den förändrade bröllopsplanen. På sina sociala medier delar hon glatt med sig av uppdateringar från härliga sommardagar med familjen och vännerna.

Annons

Någon som Penny ofta syns umgås med är just dansaren Jacob Persson. Duon visade sig nämligen ha kommit så pass bra överens att de fortsatt att träffas efter inspelningarna. Tidigare har de bland annat umgåtts på Pennys landställe.

Även Pennys kärlek Douglas har yttrat sig om Pennys nyfunna relation. Det var när Penny firade sin syster Philippa Parneviks födelsedag som hon i en video spelade den klassiska ”Jag har aldrig”-leken. När påståendet ”jag har aldrig haft känslor för en annan när jag varit i förhållande” lästes upp gjorde Douglas snabbt en tydlig markering mot fästmön.

– Penny drick nu. Senaste sex veckorna…, sa Douglas i videon och skrattade.

Om påståendet stämmer in ska man ta en sipp av sin drink vilket Penny syntes göra i videon efter att en bild på henne och Jacob redigerats in.

Pennys nya drag med Jacob

Piken har dock inte stoppat duon från att fortsätta tillbringa tid tillsammans. Både Jacob och hans flickvän Linn Hegdal, 24, är nämligen återkommande personer i Pennys uppdateringar. I helgen var de ute och paddlade kanot tillsammans. Förutom bilder från den dagen ute på vattnet har Penny även publicerat en bild på sig och Jacob sittandes i en soffa.

Annons

”Let’s dance är långt över men den här killen är jag stuck with”, skriver Penny till bilden.

I kommentarsfältet har Jacob svarat sin vän en hel drös med röda hjärtan.

FOTO: Leif R Jansson/TT/Olle Sporrong/TT

Annons