Peg Parneviks ord om Filip Lamprecht Kaspersen – efter fansens frågor

Peg Parnevik och Filip Lamprecht på röda mattan

Att artisten Peg Parnevik fått ta emot en hel del kritik för sitt förhållande med Filip Lamprecht Kaspersen är ingen nyhet.
Hon har gång på gång även svarat på kritiken.
Nu visar hon återigen var skåpet ska stå – med kärleksfulla ord.

Artisten Peg Parnevik, 24, och Filip Lamprecht Kaspersen, 22, blev ett par för tre år sedan. Relationen har, som de flesta förhållanden gör, gått upp och ned.

Peg har tidigare avslöjat i podcasten Pillowtalk, som hon har tillsammans med systern Penny Parnevik, 22, att de gått skilda vägar flera gånger.

– Nej, vi har väl gjort slut, jag skulle säga över 10 gånger säkert, avslöjade Peg tidigare i år i podden.

Men kärleksparet har alltid hittat tillbaka till varandra, och Peg menar att det inte bara handlat om henne och Filip i separationerna.

– I vårt förhållande har det aldrig bara varit jag och Filip. Det är väldigt många andra som ska instämma och tycka saker och hoppa in. Så det är inte bara jag och Filip i vårt förhållande och det har varit ett problem, menar hon.

Men även om utomstående krafter har haft påverkan på deras förhållande, är det inget som har satt käppar i hjulen helt och hållet för paret.

Visar var skåpet ska stå

Peg har även använt podden Pillowtalk till att svara på kritiken hon fått motta:

– Ni förstår inte hur kära vi är i varandra. Filip är kär i mig, och jag är lika kär i honom.

Så nu visar Peg klart och tydligt återigen var hon står i det hela.

Inför julen är det många som visar sin kärlek för varandra via sociala medier, och en av dem är just Peg Parnevik. En bild på Filip i solnedgången med bildtexten “All I want for christmas”, som kan översättas till “Allt jag vill ha i jul” säger nog en hel del.

Texten kan vi anta kommer från Mariah Careys superdänga All i want for christmas is you. En önskan som känns ganska glasklar av Peg Parnevik inför julen som närmar sig mer och mer.

Avstängt kommentarsfält

Men till denna bild finns inga kommentarer. Orsak? Peg Parnevik har stängt av kommentarsfältet.

Hänt har sökt Peg.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Magnus Sandberg/TT