Penny Parnevik om Jesper Parneviks reaktion på förhållandet med Douglas Murray

Jesper Parnevik, Douglas Murray, Penny Parnevik

Det skiljer 17 år mellan Penny Parnevik och maken Douglas Murray.
I podden Pillowtalk berättar nu Penny om hur hennes pappa Jesper Parnevik reagerade på åldersskillnaden.

Penny Parnevik, 24, och Douglas Murray, 41, blev nyligen föräldrar till sitt andra barn. Den lilla flickan som fått namnet Pebble och hon var minst sagt efterlängtad, trots att paret sedan tidigare har sonen Atticus, 1, tillsammans.

Penny och Douglas har varit ett par i flera års tid, men de har känt varandra ännu längre än så. Douglas är nämligen väldigt god vän med Pennys pappa Jesper Parnevik, 56. Så med andra ord har Penny träffat Douglas en hel del under hennes uppväxt.

LÄS MER: Bianca Ingrossos nya lyxköp – första bilden på lägenheten

Att kärleken sprudlar mellan Penny och Douglas är ingen hemlighet. Förra sommaren hade de till och med planerat att ta nästa steg i relationen och gifta sig.

– Vi ska gifta oss i juli, sa Penny till Hänt förra året på Let's dance.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pennys och Douglas bröllop skjuts upp

Men på grund av coronapandemin och restriktionerna om max 50 personer på samma plats valde paret att istället skjuta upp bröllopsplanerna.

– Vårt bröllop skulle vara nu i juli och det blir tyvärr inställt till sommaren 2021. Det måste jag skriva till alla som jag bjudit in. Men nu vet ni, det blir inställt till sommaren 2021, har Penny sagt i en video på Youtube.

Men nyligen kunde Hänt avslöja en viktig detalj om paret. Penny och Douglas är nämligen redan gifta på papper. Även om paret verkar vilja spara på bröllopsfesten till nästa sommar och säga att det är då de ska gifta sig så är Penny och Douglas redan äkta makar enligt Skatteverket.

Faktum är att Penny och Douglas ingick äktenskap redan i maj 2019 och vigseln utfärdades av registrerad myndighet i San Fransisco, USA.

Pappa Jespers reaktion om förhållandet med Douglas

Varken Penny eller Douglas har valt att kommentera Hänts upptäckt. Men vad den observante däremot kan se är att Penny den senaste tiden har burit två ringar på sitt vänstra ringfinger.

Penny har tillsammans med storasystern Peg Parnevik, 25, podden Pillowtalk med Peg och Penny. I podden pratar de om allt möjligt som händer i deras liv och det är även ofta de ger relations-råd till lyssnarna.

I det senaste avsnittet kommer de in på hur pappa Jesper reagerade när han fick höra om Penny och hennes 17 år äldre Douglas.

– Vår pappa har alltid varit ascool med våra dejtingliv, säger Penny och fortsätter:

– Och folk typ bara "så sjukt att Douglas får dejta Penny". Asså pappa bara "you are your own person", du får dejta vem du vill.

FOTO: Charlie Neibergall, Karin Törnblom/TT

LÄS OCKSÅ: Peg Parnevik ryter ifrån efter alla barnfrågor

LÄS OCKSÅ: Penny Parneviks tunga hälsokamp dagar efter förlossningen