Bianca Ingrossos nya lyxköp – första bilden på lägenheten

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har länge varit sugen på att köpa en lägenhet i soliga Spanien.
Nu avslöjar hon att den drömmen blivit sann och lyckan är total.
Här är första bilden på nya lägenheten!
TV: Ferry Svans yxhugg chockar Bianca Ingrosso - skriker rakt ut i Talang-sändningen: ”Jag har aldrig haft sån panik”
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 26, syns just nu lite överallt. Förutom att varje torsdag synas i familjens egna reality-program Wahlgrens värld så är hon även en av jury-medlemmarna i Talang.

Förutom att kunna titulera sig som jurymedlem och tv-profil är Bianca också en etablerad entreprenör och en av Sveriges största influencers. Tillsammans med Pernilla Wahlgren, 53, har tittarna under nio säsonger fått följa mor och dotter i deras fartfyllda vardag i Wahlgrens värld.

Under årens lopp har tittarna fått komma Bianca och Pernilla nära och det har bjudits på både bråk, skratt och tårar. Det har även varit allt ifrån stressiga städ-dagar i hemmet till exotiska resor till Pernillas hus i Marbella. I somras gick Bianca ut med en dröm om att också vilja införskaffa sig en bostad i soliga Spanien.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos kärleksliv efter uppbrottet från Phillipe

För ett tag sedan nåddes vi av nyheten att Bianca Ingrosso och ex-pojkvännen Phillipe Cohen, 26, gjort slut. Förhållandet har beskrivits som ”av- och på” under flera års tid. I en video med Martin Björk, 49, berättade Bianca hur hon ser på uppbrottet från Phillipe och att hon inte är ute efter att träffa någon just nu.

– Den här jävla cirkusen vi lever i, ibland blir det bara så vet du. Jag är lycklig. Men jag och Phillipe kommer nog aldrig riktigt stänga dörren för varandra. Vi är inte intresserade av att träffa andra just nu, säger Bianca och fortsätter:

– Eftersom jag har varit singel i perioder, så vet jag att det där destruktiva med att försöka hitta bekräftelse hos andra män, och försöka dejta för tidigt funkar inte på mig.

Biancas nya lyxlägenhet på Mallorca: ”Omg”

Bianca bor som många känner till i en egen våning på Östermalm, som hon totalrenoverade och trivs väldigt bra i. Men nu kommer tv-profilen med ett nytt besked! Nämligen att hon köpt en ny lägenhet och inte vilken som helst, den ligger nämligen inte ens i Sverige.

Det var i höstas som Bianca kunde avslöja att hon hade haft kontakt med en mäklare i Spanien, och att hon var sugen på att slå till. Till en början trodde hon att det skulle bli lägenheten precis bredvid pappa Emilio Ingrossos, 55, och Åsa Ingrossos, 45, lyxvåning. Men i en vlogg berättade hon om de nya planerna.

– Jag har suttit och pratat med mäklaren för lägenheten i Palma som jag tittar på. Det är ju ett nytt hus som inte finns än, utan de håller på att bygga det. Så det är ju svårt att välja när det inte finns några rena och raka bilder på lägenheten utan det blir mer ett hum om hur det kommer att se ut, sa hon då.

Men nu står det alltså klart att köpet är klart och nu visar Bianca upp första bilderna från hennes nya lyx-köp! Lägenheten ligger i Palma, på Mallorca, där även Emilio och Åsa bor.

Bianca Ingrosso

Biancas nya lägenhet.

Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos ord till Margaux Dietz efter beslutet om sonen Arnold

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos oro över hälsan efter allergiska reaktionen

FRÅN FÖRSTASIDAN