Bianca Ingrossos ord till Margaux Dietz efter beslutet om sonen Arnold

Biancas stöd till Margaux

I veckan gick influencern och programledaren Margaux Dietz ut med ett nytt beslut för sonen Arnold. Efter detta har Bianca Ingrosso visat sitt stöd till Margaux och kommenterar nu hela händelsen offentligt.

Margaux Dietz, 30, är en av Sveriges största influencers. Hon har delat med sig av sitt liv på sociala medier under flera års tid, och många känner igen hennes son Arnold, 3, som synts flitigt sedan starten av karriären.

Under de senaste månaderna har det hänt en hel del för influencern, hon ska bland annat vara programledare för Duellen. Utöver det så har hon hittat kärleken igen och i början av 2021 avslöjade hon att den nya pojkvän var PR-profilen Seán Canning, 30. Sedan dess har de två flitigt delat med sig av sitt liv tillsammans i sociala medier.

LÄS MER: Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns kärlekssaga

Flyttat ihop och förlovat sig med kärleken

Efter bara några månader tillsammans så valde Seán Canning att fria till Margaux Dietz och hon var minst sagt snabb med att dela med sig av lyckan för följarna.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev Margaux till bilden där Seán syns gå ner på knä.

Nu har även paret flyttat ihop och Margaux verkar minst sagt trivas med att ha blivit hundägare i samband med kärlekslyckan.

Därför slutar Margaux visa sonen Arnold

Sedan tre år tillbaka har Margaux delat med sig av bilder och videor på sonen Arnold på sociala medier. Faktumet är att följarna fick vara med redan på förlossningen när Arnold kom till världen, idag har den videon över två miljoner visningar.

Under senaste tiden har det varit en del diskussioner om exponering av barn i sociala medier. Med anledning av detta har Margaux Dietz nu beslutat sig för att inte visa upp Arnold lika frikostigt som tidigare, och nu stöttas hon av Bianca Ingrosso som kommenterar med sin egen erfarenhet av att ha varit ett offentligt barn.

”Jag är det barnet som råkat ut av att ens föräldrar (och andra vuxna som lagt sig i) tjafsat offentligt som ens privata familjeproblem och jag kan säga att det är det absolut värsta jag och mina syskon har behövt gå igenom”

”Det här är inget nån av oss har någonting med att göra och jag vet med all säkerhet att ni löser detta otroligt bra själva utan allas åsikter hemma i en säker miljö för ert bästa och för er familjs skull och ingen annans”

LÄS OCKSÅ: Jacob Liebermann om Margaux Dietz förlovning med Seán Canning

LÄS OCKSÅ: Sara Löfgren försvann helt från rampljuset – det gör hon idag

FOTO: Karin Törnblom/TT // BYRMO CAROLINA/Aftonbladet/TT

Senaste nytt