LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Karl Fredrik Gustafsson och Petter Kjelléns kärlekssaga

17 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Karl Fredrik Gustafsson har gjort succé tillsammans med sambon Petter Kjellén i programmet Fredrik på Österlen.
Nu berättar Karl Fredrik i Hänts egna programserie A walk with the dog om hur paret träffades!
– Redan från första dagen..
Annons

Videon kunde inte hittas

I andra avsnittet av Hänts alldeles egna intervjuserie A walk with the dog hälsar vi på hos floristen och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson, 34, hemma på 1600-talsgården Eklaholm på vackra Österlen. Karl Fredrik har gjort succé med sitt tv-program Karl Fredrik på Österlen och är nu aktuell med andra säsongen av programmet.

I tv-serien får tittarna följa Karl Fredriks liv tillsammans med sambon Petter Kjellén, 38, och hunden Hamlet. Även katterna Leopold och J.C har även en stor del i parets vardag. Familjen har blivit populär bland hela svenska folket och många njuter av att få lite tips och råd kring hur man på bästa sätt sköter om sina blommor och träd samtidigt som de får ta del av Karl Fredrik och Petters påhitt.

Så träffade Karl Fredrik Petter Kjellén

Petter och Karl Fredrik har dock inte alltid suttit ihop. Det var under studieåren i Malmö som Karl Fredrik längtade efter kärleken. Han hade sedan tidigare varit en lång relation och var nu redo att ge sig ut i dejtinglivet återigen. Efter att ha stämt träff med Petter genom en app gav sig Karl Fredrik iväg för att träffa sin blivande sambo. Men träffen gick inte riktigt som tänkt och för en stund trodde Karl Fredrik att han hade gjort bort sig ordentligt redan innan paret haft sitt första möte.

– Jag var i vanlig ordning försenad men sen när jag kom där på min cykel tio minuter senare så var han fortfarande kvar.

Annons

Och faktum är att dejten blev helt perfekt. Paret tog en fika och redan från första stund insåg de båda att de träffat sin stora kärlek.

– Vi var på dejt och redan från första dagen så kände vi båda två att ”det här var en trevlig kille” liksom, säger Karl Fredrik i A walk with the dog.

Husdrömmarna för framtiden

Till en början bodde paret i en liten lägenhet i Malmö men så snart Petter var klar med sina studier ville de flytta ut på landet. Resultatet blev gården Eklaholm på Österlen.

– Det är så vackert här. Här kan man andas och ta del av de mest magnifika vyerna, säger Karl Fredrik i programmet.

Men livet är dock inte bara en dans på rosor och i A walk with a dog berättar Karl Fredrik att han många gånger haft svårt att ta vara på allt det fina han har runtomkring sig.

– Jag tror att jag har kommit till insikten att bromsa lite grann. Jag ser fram emot att njuta tillsammans med Petter och Hamlet och ta tillvara på allt det vi gjort. För det har varit svårt ibland att stanna upp och se allt det härliga.

I framtiden drömmer Petter och Karl Fredrik om att tillsammans kunna koppla av i ett hus på Rivieran.

– Vi håller faktiskt på att kollar just nu, avslöjar Karl Fredrik i A walk with the dog.

A walk with the dog är ett intervjuprogram av Hänt som presenteras i samarbete med Svedea. I serien åker programledare Linnea Lundgren hem till sex kända profiler och tar en promenad med dem och deras hundar. Avsnitten släpps varje onsdag kl. 08:00 och finns att hitta på Hänt.se.

FOTO: HÄNT/TT

Annons