Margaux Dietz nya hund Disel – efter kärlekslyckan med Seán Canning

Margaux Dietz är upp över öronen förälskad i fästmannen Sean Canning.
Nu berättar hon om stora glädjen efter nya familjetillskottet.
”Älskar nya livet”.

Coronaåret för Margaux Dietz, 30, har knappast stått still. Margaux slog igenom på Youtube när hon filmade förlossningen av sonen Arnold, 3. Då levde hon tillsammans med sonens pappa Jacob Liebermann och efter succén har karriären pekat spikrakt uppåt.

Idag är Margaux en av Sveriges absolut största influencers och är en av få som intervjuade samtliga partiledare inför valet 2018. Förutom det har hon även dykt upp i flera tv-program och är idag aktuell som programledare för TV3:s nya satsning Duellen, som hon kommer att leda tillsammans med Pontus Gårdinger.

Margaux Dietz stora kärlekslycka

Även Margaux privatliv har tagit snabba vändningar under den senaste tiden. Efter att Margaux och Jacob Liebermann valt att gå skilda vägar avslöjade hon snart att hon återigen funnit kärleken i Emil Ingemarsson. Relationen varade dock inte speciellt länge och i höstas meddelade hon att kärlekssagan var över.

LÄS MER: Bianca Ingrossos stora sorg efter gravidbeslutet

Men hoppet om att få leva lycklig i alla sina dagar har inte övergett Margaux och i december berättade hon fnissande i podcasten Margaux och Theo, som hon har tillsamman med sin storebror Theo Dietz, att hon träffat en kille som hon fått upp ögonen för.

Den nya mannen visade sig vara PR-proffset Sean Canning, 30, och för alla som tittade var det tydligt att paret var uppöver öronen förälskade. En smärre glädjechock blev det dock då Sean bara några veckor efter att paret blev offentliga föll ner på knä – och friade till Margaux.

Nya familjemedlemmen

Nu avslöjas en ny härlig nyhet i Margaux liv. Den lilla familjen med Margaux, Arnold och bonuspappa Sean har nämligen fått tillökning! Det är på Instagram som den populära influencern lagt ut en bild där hon myser med en hund i sängen.

”Älskar nya livet med hund”, skriver Margaux till bilden.

I kommentarsfältet skriver många förvånade följare och frågar när Margaux skaffade hund. En fråga som snart får svar då Margaux förklarar att hunden Disel är Seans sen tidigare och nu är en självklar medlem i den lilla familjen.

”Fick den på köpet i samband med att Sean kom in i mitt liv”, skriver Margaux Dietz som svar på en följares fråga om vem som är hundens matte.

LÄS OCKSÅ: Bingo Rimér stoppas helt efter kritikstormer

LÄS OCKSÅ: Chippen till sjukhus – hustrun Oksanas stora oro

FOTO: TT/Instagram

Senaste nytt