LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Bingo Rimér kritiseras efter ordet till Katrin i Relationspodden

05 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Bingo Rimér
Ex-paret Katrin Zytomierska och Bingo Rimér hyllas ofta för sin fina relation.
Men nu rasar lyssnarna efter en mening i Relationspodden 2.0.
”Sunkig människosyn”, skriver en person i en kommentar.
Annons
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”Brand logo
Katrin Zytomierskas oro inför sommaren: ”Det värsta som kan hända mig”

Bingo Rimér, 45, och Katrin Zytomierska, 43, var ett par i sex år innan de gick skilda vägar för fem år sedan. Sedan dess lever de ett varannan vecka-liv med de gemensamma barnen Ringo och Rambo. Och relationen efter skilsmässan har minst sagt varit god. Faktum är att det sällan går en dag utan att Bingo och Katrin pratar med varandra eller tillägnar inlägg och storys till varandra på Instagram.

Kort efter uppbrottet från Bingo hittade Katrin kärleken på nytt då hon träffade Alex Klingstedt, 38. Snart fick de sonen Falke, 3, tillsammans. Direkt efter födseln tog Bingo sina söners halvbror under sina vingar och behandlar idag Falke som ett av sina egna barn.

Men även kärleken med Alex tog slut för Katrin och trots att separationen den här gången tog mycket hårdare på henne ser man ofta henne tillsammans med båda sina ex-män på sociala medier.

Annons

Katrins attack mot Bingo

Allt kan dock inte vara en dans på rosor och för ett tag sedan kunde man ana att det knakade lite i relationen mellan Bingo och Katrin. Det var efter att Katrin gjort ett inlägg på Instagram om att Bingo inte hjälpte deras barn med läxorna som han röt ifrån:

”Katrin har helt felaktigt hängt ut mig som en person som vägrar göra läxor med våra barn. Jag har krävt en offentligt ursäkt och hon har lovat lägga upp den idag. Jag vill nu vara väldigt tydlig mot alla er som skriver helt felaktiga kommentarer på Katrins konto. Jag vägrar inte göra läxor. Jag motarbetar aldrig Katrin. Jag säger sällan emot. Jag tycker inget är jobbigt och är inte en lat person”, skrev Bingo på Instagram då.

Gnisslet mellan det forna kärleksparet löste sig dock snabbt och idag är de båda tillbaka till att hylla varandra på en daglig basis i sina sociala medier.

Kritiken mot Bingo Rimér

Tillsammans har också Katrin och Bingo podcasten Relationspodden 2.0 – Med Bingo och Katrin där de ger sina lyssnare råd om relationsproblem de skickat in till podcasten. Podcasten är vanligtvis väldigt populär och trots att både Bingo och Katrin kan komma med ganska syrliga råd ibland brukar avsnitten mötas med glädje.

Annons

Men efter veckans avsnitt rasar nu följarna. Anledningen är att Bingo använder sig av ett ord som vi idag sällan hör användas som skällsord. Det är när paret pratar om digitala medier som Bingo väljer att kritisera sitt eget utseende med:

– Jag ser ut som ett jävla cp, innan Katrin bryter ut i ett gapskratt.

Ordet har fått lyssnarna att reagera på flera håll, inte minst på Bingos egna Instagram där han lagt ut ett inlägg för att göra reklam för det nya avsnittet. I kommentarsfältet går att läsa:

”Det sårar att höra ”Jävla Cp” och ett hånskratt på det. Det kunde ni klippt bort.”.

Även på bloggen Bloggbevakning kan man läsa om händelsen och domen från följarna är inte nådig.

”Dom där 2 verkar ju ha en ganska sunkig människosyn rent generellt”, skriver en läsare medan en annan skriver:¨

Annons

”Jag som har arbetat med barn som har cp kan säga att de inte tycker alls att det är särskilt roligt. Det är svårt att säga ifrån när ens uttryck, kroppsspråk och diagnos används som skällsord och imiteras. Vi måste alla säga ifrån och hjälpas åt så kanske en dag ”cp” inte sätts ihop med något fult, korkat, idiotiskt och andra negativa ord”.

På Instagram ber Bingo Rimér nu om ursäkt och meddelar att det kritiserade ordvalet har klippts bort i podcasten.

FOTO: TT

Annons