Bianca Ingrossos oro över hälsan efter allergiska reaktionen

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso är öppen om hennes vardag och hennes hälsa. Nu visar hon upp för följarna att hon börjat få svidande röda bubblor i ansiktet, bakom öronen och på halsen.

Bianca Ingrosso, 26, är en av Sveriges absolut största influencers, entreprenörer och tv-personligheter. Med föräldrar som Pernilla Wahlgren, 53, och Emilio Ingrosso, 55, är det kanske inte så konstigt att ett liv i offentligheten har kommit ganska naturligt för henne.

På Biancas sociala medier delar hon gärna med sig av hennes fartfyllda vardag. Men under hösten och vintern har det varit ganska tyst från hennes sida när det kommer till Youtube-kanalen.

LÄS MER: Emilio Ingrosso bryter tystnaden om skönhetsingreppet

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Därför tog Bianca paus från Youtube

Anledningen till "pausen" grundar sig i två orsaker. Den ena är att hon får oerhört mycket hat, och den andra handlar om relationsstatusen med Phillipe Cohen, 26.

Men nyligen kom Bianca med beskedet att hon och Phillipe valt att gå skilda vägar. Hon ville vänta med att berätta om beslutet tills hon kände sig redo, ifall hon skulle få massa negativa kommentarer. Men det visade sig att följarna istället var otroligt förstående och hon fick mycket fint stöd efter avslöjandet.

Bianca har alltid varit väldigt mån om sitt utseende. Hon genomgår gärna olika typer av behandlingar för att förbättra sitt yttre. Nu har hon dock fått utslag i ansiktet, som hon först trodde berodde på reaktioner av en behandling.

Biancas nya upptäckt om utslagen i ansiktet

Men trots kortison och tabletter verkar inte de röda bubblorna på huden försvinna. Nu delar hon med sig av problemet till följarna.

”Jag börjar tro att jag är allergisk mot gluten. Har haft små röda och klådande bubblor i hela mitt ansikte, bakom öronen och på halsen i 2 veckor nu, som jag först trodde var pga en reaktion på en behandling. Sen trodde jag att det var en reaktion på en produkt jag använt, men nu är bubblorna tillbaka efter jag ätit bröd och bullar senaste dagarna även fast jag gått på kortison och tabletter i 10 dagar”, skriver hon i en Instagram story.

Men fördelen med att ha en stor skara av följare är att det är lätt och snabbt att få hjälp. Nu har en följare uppmärksammat Biancas symptom och känt igen sig i utslagen.

”Hej Bianca! Det kan vara pollenallergi. Det är hassel nu, jag har också klåda bakom öron och i ansiktet. Det är typiskt pollen. Pollen är starkare i år även de som normalt inte har det känner av!”.

Bianca Ingrosso tar nu till sig av följarens råd och konstaterar att det kanske kan vara just pollen som hon lider av.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Discovery+

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos ursäkt till Sara Bolay efter falska anklagelserna

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens offentliga ord om Bianca Ingrosso – efter uppbrottet