Emilio Ingrosso bryter tystnaden om skönhetsingreppet

Emilio Ingrosso, Åsa Ingrosso

Emilio Ingrosso har länge varit i rampljuset och har visat sig vara mån om sin utsida. Han har dock valt att göra en förändring i utseendet och gjort ett skönhetsingrepp.
Nu berättar han om beslutet.

Emilio Ingrosso, 55, slog igenom med dunder och brak på 80-talet när han var bakgrundsdansare till Pernilla Wahlgren, 53.

Tillsammans med Pernilla fick han barnen Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26 och Benjamin Ingrosso, 23. Men kort efter att Benjamin kom till världen valde ex-makarna att gå skilda vägar. Det hela ledde även till att Emilio drog sig ifrån Sverige och bosatte sig istället på soliga Mallorca.

LÄS MER: A walk with a dog: Pelle Hansson Edh

Det var under 2013 som Emilio fann kärleken igen, i nuvarande hustrun Åsa Ingrosso, 44. Hon var nämligen i Palma, på jakt efter ett semesterhus, när parets vägar korsades. Istället för att bara hitta ett hus på paradisön så fann hon dessutom mannen i sitt liv.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Kärlekssagan mellan Åsa och Emilio

År 2015 gifte sig makarna på ett storslaget sätt i Palma. Först var det tänkt att gästerna inte skulle veta om att det var bröllop på gång, eftersom att Emilio fyllde 50 i samma veva. Men Åsa har tidigare förklarat i ett inlägg på bloggen att det blev för svårt att mörka bröllopet.

Men sedan dess har kärleken sprudlat mellan paret och de senaste åren har de varit bosatta i Palma. Därifrån har man fått följa paret och deras succé med de två restaurangerna La perla. I höstas kom den glada nyheten att La perla kommer finnas även i Stockholm, närmare bestämt på Södermalm. Sedan La perla öppnade i Stockholm har det varit ett hårt tryck och det är fullbokat i flera veckor framåt.

Men på grund av coronapandemin och öppningen av La perla har paret tvingats bli kvar i Sverige över vintern. Detta är något som drabbat speciellt Åsa, som mer än allt ville hem till värmen.

Emilios nya skönhetsingrepp

Anledningen till att hon stoppades var för att Åsa testade positivt på pcr-testet som man behöver för att kunna flyga. För att kunna resa i världen måste man kunna visa upp ett negativt pcr-test inom 48 timmar innan avfärd, men då Åsa insjuknade i corona för två månader sedan visade det sig att viruset fortfarande fanns kvar.

Emilio däremot har kunnat flyga hem till Mallorca för en kort "paus" från allt. Han kände nämligen att han behövde tid för sig själv och att kunna lägga fullt fokus på musiken.

Men nu är även han tillbaka i Sverige igen och har nu tagit sig an ett nytt skönhetsingrepp. Det handlar om en hårtransplantation och nu berättar Emilio om när resultatet kommer synas.

”Nu är det 2 veckor sedan jag gjorde min hårtransplantation! spännande att få se resultatet om några månader!”, skriver han och visar upp den nya utseendeförändringen.

FOTO: Håkan Bengtsson/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens nya restaurang – blir Emilio Ingrossos konkurrent

LÄS OCKSÅ: Därför skaffade Åsa och Emilio Ingrosso inga gemensamma barn