TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Åsa Ingrosso i tårar efter tuffa beskedet – vädjan till följarna

06 jan, 2021 
AvLovisa Ström
De senaste månaderna har Åsa Ingrosso befunnit sig i Sverige tillsammans med Emilio Ingrosso – men under veckan skulle hon äntligen få resa hem till Spanien igen.
Nu bara några timmar innan avfärd stoppades hon från att komma hem.
”Är så ledsen och besviken att jag gråter”, skriver hon.
Annons
Åsa Ingrossos ursäkt till följarna – avslöjar sanningen om tuffa kampen med EmilioBrand logo
Åsa Ingrossos ursäkt till följarna – avslöjar sanningen om tuffa kampen med Emilio

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso har varit gifta i fem år och bor sedan flera år tillbaka i en lyxig lägenhet i Spanien. Emilio är bland annat känd från sitt tidigare äktenskap med Pernilla Wahlgren som han dessutom har barnen Oliver Ingrosso, Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso med.

Men då Emilio befunnit sig i Spanien den senaste tiden har kändisbarnen inte träffat sin pappa lika ofta som tidigare, men under hösten har det varit annorlunda. Åsa och Emilio har nämligen befunnit sig i Sverige under de senaste månaderna.

Därför har paret befunnit sig i Sverige

Tidigare i år gick Åsa och Emilio ut med att de öppnar en restaurang tillsammans. De har nämligen öppnat en La Perla på Södermalm i Stockholm och jobbar nu för fullt för att få ihop allt med den nya satsningen.

Under hösten har det därför varit väldigt mycket jobb för paret, och Åsa har flera gånger påmint följarna om hur mycket arbete och slit som faktiskt ligger bakom en restaurang.

Annons

”Det handlar ju inte bara om att få in stolar och bord och en härlig feeling. Det är så otroligt mycket mer. Med allt ifrån att bygga vinkylare och räkna ut vad som ska och måste in, till bestick till att välja ut viner, kaffe och vad man ska dricka allt detta ur. Köket ska planeras in i micromillimeter för att när det slår till och kvällen är igång så måste allt sitta”, har hon bland berättat.

Men efter allt hårt arbete skulle hon äntligen få åka hem till sitt älskade Marbella igen, men bara några dagar innan avfärd stoppas hon nu.

Åsa Ingrosso i tårar

Anledningen till att hon nu stoppas från att resa hem är för att hon testat positivt på pcr-testet som man behöver för att kunna flyga. För att kunna resa i världen måste man nämligen kunna visa upp ett negativt pcr-test inom 48 timmar innan avfärd, men då hon insjuknade i corona för två månader sedan visar det sig nu att viruset fortfarande finns kvar. På hennes story på Instagram skriver hon om den stora sorgen:

Annons

”Är så ledsen och besviken att jag gråter. Mitt pcr resetest var positivt. Små små partiklar efter min corona jag hade för två månader sen ligger kvar i kroppen. Det är inte smittsamt, går inte ens att hitta med ett vanligt pcr-test. Detta kan sitta kvar i upp till ett halvår!!”

Hon fortsätter sedan med att uppmana alla sina följare till att ta vaccinet.

”Det förklarar bara ytterligare hur otroligt viktigt detta vaccinet är! Läs, informera er! Lyssna på duktiga läkare och forskare. Om vi ska komma tillbaka till en normal värld måste vi alla ta det!”, skriver hon.

Annons