TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Åsa Ingrossos egna ord om nya restaurangen i Stockholm

11 sep, 2020 
Emilio Ingrosso, Åsa Ingrosso
Åsa Ingrosso och maken Emilio flyttar till Sverige efter många år i Spanien.
Planen är att starta en restaurang, som inte verkar vara så enkelt.
Nu berättar Åsa på Instagram om den tuffa tiden.
Annons
Åsa Ingrossos ursäkt till följarna – avslöjar sanningen om tuffa kampen med EmilioBrand logo
Åsa Ingrossos ursäkt till följarna – avslöjar sanningen om tuffa kampen med Emilio

Den framgångsrika inredningsdesignern Åsa Ingrosso, 44, är gift med entreprenören Emilio Ingrosso, 54. De är sedan flera år tillbaka bosatta i Palma, Spanien. Emilio är bland annat känd från sitt tidigare äktenskap med Wahlgrens värld-stjärnan Pernilla Wahlgren, 52, som han även har tre barn tillsammans med: Oliver Ingrosso, 30, Bianca Ingrosso, 25, och Benjamin Ingrosso, 23.

Makarna Ingrossos flytt till Sverige

Åsa har också barn sedan ett tidigare förhållande, Anton Björling, 23 och Lina Björling, 20. Tillsammans har Åsa och Emilio inga barn men till hösten kommer en annan slags bebis till världen. Det är nämligen så att paret ska öppna en restaurang i Stockholm!

Åsa och Emilio är alltså på väg hem till Sverige igen, för att stanna. Orsak? Emilio vill vara närmare sina barn och på så vis kunna vara en större del av deras liv.

– Emilio vill verkligen verkligen få vara nära sina barn, få vara mer av en vardagsdel för dem, har Åsa tidigare berättat i en intervju med Hänt. Hon fortsatte med:

Annons

– Det känns fantastiskt. Båda är väldigt glada för det och vi har försökt få ihop det väldigt länge men vi har inte förstått hur vi får ihop det rent logistiskt bara.

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso i publiken på Let's dance
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso i publiken på Let’s dance. FOTO: Karin Törnblom/TT

Ursäkten och förklaringen

Men att flytta från Spanien, starta en restaurang i Stockholm och samtidigt få livet att rulla på som vanligt är inte så lätt. På Instagram delar nu Åsa med sig av den tuffa tiden, samtidigt som hon ber om ursäkt till sina följare.

”Jag ber om ursäkt att mina sista inlägg varit både glesa och inte så energifyllda som vanligt”, skriver Åsa Ingrosso på Instagram och fortsätter:

”Det är sjukt mycket jobb just nu. Roligt men mycket”.

Annons

Hon berättar att det inte är så enkelt som man kan tro att bygga en restaurang.

”Det handlar ju inte bara om att få in stolar och bord och en härlig feeling. Det är så otroligt mycket mer. Med allt ifrån att bygga vinkylare och räkna ut vad som ska och måste in, till bestick till att välja ut viner, kaffe och vad man ska dricka allt detta ur. Köket ska planeras in i micromillimeter för att när det slår till och kvällen är igång så måste allt sitta”, skriver Åsa och avslöjar att de planerar att ha minst 140 gäster på plats i en sittning när det väl drar igång.

”Och det är inget man skojar bort”, menar Åsa och förklarar att logistiken är A och O samt att de vill att alla gäster ska vara nöjda och glada när kvällen sedan är slut.

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso
FOTO: Felipe Morales/TT

Just nu är de mitt uppe i planeringen och det planeras verkligen från grunden, då det efteråt kan vara svårt att ändra på detaljer – som exempelvis sittplatser.

Annons

”Ni är så många som undrar vart nya La Perla ska ligga och jag kan berätta att nästa vecka går pressreleasen ut och DÅ kommer det en massa info. YEEEYYYY!!! Äntligen!”, skriver Åsa Ingrosso och avslutar med:

”Och alldeles snart sätter vi igång bygget på riktigt. Vi ligger lite efter då vi fått vänta på en del besked och tillstånd men när vi väl är igång så går det FORT!! Herregud så roligt detta är och SOM vi längtar nu!”

FOTO: TT

Annons