LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Åsa Ingrossos upptäckt om Biancas svåra kamp mot ätstörningen bulimi

06 jan, 2021 
Åsa Ingrosso och Bianca Ingrosso
Foto: TT
Åsa Ingrosso märkte att något inte stod rätt till med bonusdottern Bianca Ingrosso.
Nu berättar Bianca hur pappa Emilios fru Åsa avslöjade hennes sjukdomskamp.
– Jag skämdes ju något enormt, säger Bianca i podcasten Talk to me.
Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

Influencern och entreprenören Bianca Ingrosso, 26, är dotter till artisten och tv-profilen Pernilla Wahlgren, 53, samt dansaren och krögaren Emilio Ingrosso, 55. Föräldrarnas kärlekshistoria tog dock slut redan när Bianca var liten.

Istället fann Emilio kärleken i Åsa Ingrosso, 44. Det var under 2013 som Åsa var på jakt efter ett semesterhus på Mallorca som hennes och Emilios vägar korsades. Istället för bara ett hus på paradisön så fann hon dessutom mannen i sitt liv. År 2015 gifte sig makarna och kärleken är än idag stark.

Bianca Ingrossos sjukdomskamp avslöjades efter Åsas misstanke

Åsa har alltså funnits i Biancas liv under många års tid och att bonusmamman har en viktig roll i hennes liv står inga tvivel om. När Bianca köpte sin lägenhet fick Åsa den stora äran att stå för inredningen. Åsa har även i en tidigare intervju med Hänt berättat om kärleken till Bianca och Emilios andra barn.

Annons

Bianca delar ständigt med sig av uppdateringar gällande sitt liv. Hon har inga problem med att berätta om både de lättare och tyngre stunderna.

Något som hon varit öppen med är sin kamp mot bulimi. Ätstörningen började redan för många år sedan och Bianca har tidigare berättat att den kommer och går.

Under en intervju med Sarah Dawn Finer i podcasten Talk to me avslöjar nu Bianca att bonusmamman Åsa Ingrosso var den som först uppmärksammade hennes ätstörning.

– Det var när jag var i Spanien och vi hade ätit. Hans fru uppmärksammade att jag alltid sprang in på toa och satte på kranen. Då sa hon till min pappa att ”nu måste du gå in och bara öppna dörren och se vad fan det är hon gör egentligen”. Så öppnade han dörren och jag var mitt i mitt kräkande. Mitt i mitt skämmigaste och mitt i mitt riktigaste jag. Då skämdes jag enormt mycket, säger Bianca Ingrosso och fortsätter:

– Han tog det väldigt bra och hon också. De var inte arga, de var bara väldigt förstående och ”okej, nu har vi sett det här, vad ska vi göra åt det. Vad kan vi hjälpa dig med, vill du prata om det, vill du berätta om det?” Men jag skämdes ju något enormt.

Annons