TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Bianca Ingrossos erkännande om krisen i privatlivet – efter följarnas frågor om Phillipe

30 dec, 2020 
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen
Foto: Youtube/TT
Bianca Ingrossos år har bestått av både toppar och dalar.
Nu erkänner hon att privatlivet inte gått som hon hoppats – detta efter följarnas spekulationer kring att det är slut med Phillipe.
Annons
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom årenBrand logo
Bianca Ingrossos utseendeförändring genom åren

Bianca Ingrosso har haft ett framgångsrikt år bakom sig med stora succéer inom sina olika bolag. Efter att ha sålt andelar i sminkföretaget Caia rapporterades det under sommaren att Bianca blivit ekonomiskt oberoende.

Hon har dessutom nått över en miljon följare på Instagram och precis som vanligt ständigt publicerat nya videon på Youtube samt härliga säsonger av Wahlgrens värld.

Sprickan i relationen med Phillipe efter stora kärlekslyckan

Under nyårsafton 2019 firade Bianca sin 25-årsdag med en storslagen fest som sedan kom att sändas på tv. Hon inledde då året med pojkvännen Phillipe Cohen vid sin sida. Trots att paret haft en turbulent kärlekshistoria med flera uppbrott verkade relationen vara på topp. De blev till och med sambon och under sommaren visade de glatt upp sin kärlekslycka under en resa till Palma.

Strax efter resan började det dock knaka i fogarna. Bianca berättade då i en video på Youtube att relationen inte var på topp men att hon hoppades att de skulle kunna ta sig vidare då det är just Phillipe hon ser sin framtid med.

Annons

Sedan dess har dock Phillipe slutat synas i hennes publiceringar. Faktum är att duon inte alls synts umgås under hösten och vintern, men inte heller har någon av dem bekräftat att de skulle ha gjort slut.

När Bianca härom veckan berättade om sina nyårsplaner lät det inte som att Phillipe var med i bilden. Detta skapade en hel del frågor hos följarna som undrade om relationen var över, men inga svar dök upp. Även Philip gjorde ett uttalande som väckte spekulationer då han medverkade i Musikhjälpen.

Bianca Ingrossos egna ord om dipparna i privatlivet

Förutom sin egna Youtube-kanal syns även Bianca flitigt på sminkmärket Caias. I en ny video på kanalen har det blivit dags för Bianca att sminka vännen och kollegan Lovisa Worge. I videon tar de även upp en del frågor och pratar om det gångna året. Lovisa frågar då Bianca om hur hennes år har varit, något som infleuncern snabbt har svar på.

– Skit, säger Bianca.

Lovisa ifrågasätter dock om det verkligen har varit skit vilket Bianca tar tillbaka. Däremot enas de om att det gått upp och ner.

– Jag kan säga såhär. Karriären har aldrig gått bättre, privatlivet har varit lite upp och ner, säger Bianca.

Annons