7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Magdalena Graaf, Filip Larsson, Eric Saade, Nicole Falciani, Markoolio, Jessica Westergård Lehtosalo

Foto: TT
Det här året har varit tufft på många sätt och vis.
Mycket hemmajobb har lett till att relationer har satts på prov och tyvärr har en del av dem lett till uppbrott.
Hänt listar 7 svenska kändispar som gått skilda vägar under 2020.

Det här året har flera svenska kändispar tvingats göra slut. Men flera av dem har också hittat nya partners!

Nicole Falciani & Eric Saade

Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 30, var mitt i planerandet av sitt romantiska bröllop i Toscana när Eric plötsligt tog beslutet att avsluta relationen. Bröllopet skulle gått av stapeln i våras, och bara några veckor innan hade Nicole haft sin möhippa och nedräkningen för den stora dagen var i full gång.

Uppbrottet tog hårt på Nicole men sedan dess har faktiskt båda två gått vidare och skaffat nya partners. Nicole har funnit kärleken i Adem Berisha, 29, och Eric har funnit kärleken i influencern Hanna Schönberg, 22.

Eric Saade, Nicole Falciani

Eric och Nicole var förlovade i början av året.

Foto: TT

Alice Stenlöf & Philip Wong

Alice Stenlöf, 24, och ex-pojkvännen Philip Wong, 26, gjorde slut i våras. Detta efter att ha spenderat hela sex år tillsammans. Philip syntes ofta på Alice sociala medier och de visade flitigt upp sin kärlekslycka. Därav kom beskedet om uppbrottet som en chock för många.

Det var i en video på Youtube som Alice förklarade att det var hon som valt att avsluta relationen då hon behövde testa sina vingar och leva ensam. Efter att i princip vuxit upp med Philip var det dags för henne att testa på livet utan honom vid sin sida.

Idag har Alice gått vidare och är tillsammans med rapparen Jireel Lavia Perreira, 20. Philip däremot har inte uttalat sig om kärlekslivet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Carolina Gynning & Viktor Philipson

Det var i somras som Carolina Gynning, 41, och pojkvännen Viktor Philipson, 34, bestämde sig för att göra slut, efter att ha varit tillsammans i lite mer än ett år. Det plötsliga uppbrottet chockade många, men det tog inte lång tid förrän den glädjande nyheten kom om att paret hade hittat tillbaka till varandra igen.

Viktor Philipson, Carolina Gynning

Carolina och Viktor tillsammans våren 2019.

Foto: TT

Magdalena Graaf & Filip Larsson

Magdalena Graaf, 45, och Filip Larsson, 46, förlovade sig för ett par år sedan och hade egentligen planerat att gifta sig inom kort. Men istället för att bli äkta makar har de nu övergått till att vara kompisar istället.

”Det blev inget bröllop. Men det blir en evig vänskap”, skrev Magdalena på sin blogg i samband med att hon bekräftade uppbrottet.

Filip och Magdalena har sönerna Charlie, 8, och Louie, 4, ihop, men de lever nu ett varannan-vecka-liv.

Magdalena Graaf, Filip Larsson

Magdalena och Filip tillsammans i början av året.

Foto: TT

Markoolio & Jessica Westergård Lehtosalo

Markoolio, 45, träffade sin kärlek Jessica Westergård Lehtosalo, 37, för flera år sedan och paret gifte sig 2008 i Gustavsbergs kyrka. Kort efter det utökades familjen och de skaffade tre barn i ganska rask takt.

Dessvärre höll dock inte kärleken. För drygt ett halvår sedan kom dock det tråkiga beskedet att paret gått skilda vägar.
– Det där vill inte jag kommentera, det får ni ta med Marko, sa Jessica Westergård Lethosalo då till Aftonbladet.

Men skilsmässan ska dock ha gått till på ett lugnt sätt och det är ingen dramatik som ligger bakom, de hade helt enkelt vuxit ifrån varandra.

Markoolio, Jessica Westergård Lethosalo
Foto: TT

Josephine Qvist & Stefan Warg

Josephine Qvist, 28, blev känd efter sin medverkan i Ex on the beach 2015. Under inspelningen av dokusåpan var hon såklart singel, men efter att hon kom hem till Sverige igen fann Josephine kärleken i hockeyspelaren Stefan Warg, 30.

För tre år sedan förlovade sig Josephine och Stefan, men lyckan blev inte långvarig. Endast sex månader senare gick det forna paret skilda vägar, detta efter att Stefan varit otrogen mot sin tidigare fästmö.

Då gjorde Josephine allt för att komma över honom, hon flyttade till USA under en period och hon ställde även upp i Celebrity Ex on the beach. Men trots försök om att komma över Stefan insåg hon till slut att hon saknade honom och de blev tillsammans igen.

Men inte heller denna gång fick Stefan Warg och Josephine Qvists kärlekssaga ett lyckligt slut. I våras bestämde de sig nämligen återigen för att göra slut.

Paulina "Paow" Danielsson & Mattias Helén

Paulina ”Paow” Danielsson, 26, och Mattias Helén, 20, träffades under inspelningen av Paradise Hotel.

När de kom hem till Sverige efter inspelningarna började Paulina och Mattias träffas och inledde snart en kärleksrelation. Paret visade öppet sin kärlek på sociala medier, men i somras meddelade de att kärlekssagan nått ett slut.

Under hösten däremot blev det en återförening för ex-paret och de verkade ha saknat varandra rejält. Men inte heller denna gång höll det mellan dem och nyligen valde Paow att avsluta relationen på nytt.

FOTO: TT

LÄS OCKSÅ: Här är några utav Hollywoods mest otrevligaste kändisar

LÄS OCKSÅ: Megan Fox ilska efter ex-maken Brian Austin Greens bild på sonen