Josephine Qvists ord om nya uppbrottet från Stefan Warg

Josephine Qvist

Det var bara några veckor sedan som Josephine Qvist bekräftade att hon återförenats med ex-pojkvännen Stefan Warg.
Men kärleken blev ingen dans på rosor och nu berättar Celebrity Ex on the Beach-stjärnan om uppbrottet från pojkvännen.
Allt om Josephine Qvist
Slå på ljud

Josephine Qvist, 27, blev ett familjärt ansikte när hon 2015 var med i premiärsäsongen av Ex on the Beach. Det dröjde fem år tills hon dök upp i rutan igen. Denna gång som en av deltagarna i Celebrity Ex on the Beach – programmet som är fullproppat med några av landets populäraste realitystjärnor.

När Josephine åkte till inspelningen var hon singel efter att ha brutit upp med hockeyspelaren Stefan Warg, 30. Det tidigare paret blev tillsammans hösten 2015 och förlovade sig 2017 under en semester i Hawaii. Bara ett halvår senare gick paret dock skilda vägar och bröt förlovningen. Varför de valde att gå åt olika håll var länge oklart, men det kom senare fram att Stefan varit otrogen, något som även var anledningen till uppbrottet.

– Vi gjorde slut för att han var otrogen mot mig, berättade Josephine för Hänt i en intervju då.

Tvingades ta kontakt med exet

Men paret kom i kontakt igen. Då Josephine skulle resa med sin hund till USA var hon tvungen att kontakta Stefan som då stod som ägare för det lilla livet. En gnista tändes mellan det forna kärleksparet – och efter inspelningarna av Celebrity Ex on the Beach insåg Josephine att det var Stefan hon ville dela livet med.

– Det var under Celebrity Ex on the Beach som jag insåg hur mycket jag älskar och saknar honom. Sen efter programmet sågs vi igen, säger hon i en video på Youtube.

Kärleken tog slut

Men det varade inte länge denna gång. Josephine kan nu bekräfta för Hänt att det återigen är slut mellan henne och Stefan.

– Det jag kan säga är att vi gav det ett försök. Jag tänkte innan jag gav han en ny chans, att gör jag inte det här så kommer jag ångra mig. Nu vet jag att vi är för olika och vill olika saker därför är det lättare att gå vidare den här gången, berättar Josephine för Hänt.

Nu har Josephines vänner valt att ge sitt stöd till henne på Instagram.

“Finaste Josephine, du förtjänar bara det bästa!”, skriver den forna Ex on the Beach-deltagaren Renara Franco medan den högaktuella Elin “Woodie” Skog skriver:

“Fina älskling”.

FRÅN FÖRSTASIDAN