Här är några utav Hollywoods mest otrevligaste kändisar

"Skenet bedrar” verkar vara ett uttryck som passar in på flera av världens mest kända personer.
Här är några utav Hollywoods mest otrevligaste stjärnor.
Grova anklagelserna mot Ellen DeGeneres – personalen avslöjar
Slå på ljud

Vissa säger att man aldrig ska träffa sina idoler då man ofta blir besviken. Här är några av Hollywoods absolut största namn som har ryktet om sig att vara otrevliga.

Ellen Degeneres

Admedia, Inc

Ingen har missat att komikern och programledaren Ellen Degeneres har haft ett tufft år. Tidigare i år blev det nämligen uppmärksammat att arbetsklimatet på Ellen Show var fruktansvärt och att det förekom både rasism och mobbning från hennes sida. Sedan dess har allt fler i tv-profilens närhet börjat vittna om hur hon behandlat andra människor. New York Post pratade bland annat med livvakten Tom Majercak som har jobbat för Ellen och hennes familj, och enligt hans ord verkar hon ha varit riktigt otrevlig.

– Ellen sneglade bara på mig och hälsade inte ens. Hon sa inte heller tack för att jag skyddade hennes mamma, hennes hustru och henne. Hon var väldigt kall och förminskar alla personer som inte hör till hennes innersta krets, berättar han.

Lea Michele

Lumeimages

Lea Michele är den amerikanska skådespelerskan som blev världsberömd efter sin roll i musikalserien Glee. I serien får man följa henne och sina tv-kollegor när de går igenom livet som vänner, men flera år senare har det kommit fram att verkligheten har en helt annan sanning.

Tidigare i år har nämligen flera utav stjärnans kollegor vittnat om att Lea utfört mobbning på arbetsplatsen. Det var sångerskan Samantha Marie Ware som gick ut med att hon betett sig respektlöst. Efter att Lea svarat på kritiken och bett om ursäkt klev ännu en kollega ut och vittnade om en händelse. Det var gästskådespelaren Dabier som på Twitter skrev:

”Tjejen, du lät mig inte ens sitta vid bordet med de andra skådespelarna för att du sa att "jag inte hörde hemma där"”.

Jennifer Lawrence

Image Press Agency

Hunger Games-stjärnan Jennifer Lawrence har förutom sin skådespelartalang även blivit känd för sin humor och sätt att bjuda på sig själv. Många av hennes fans har känt att de har kunnat relatera till henne, trots att hon är en världsstjärna. Men under ett samtal med Adam Sandler i Actors on actors erkände Jennifer att hon faktiskt är väldigt otrevlig.

– När jag kommer in i offentliga sammanhang så blir jag otrevligt otrevlig. Jag förvandlas till ett stort rövhål. Men det är enda sättet för mig att skydda mig själv, säger hon.

Ariana Grande

Broadimage/REX

Fem år har gått sedan One last time-sångerskan Ariana Grande hamnade i blåsväder efter att en film från en övervakningskamera läckt. På kameran ser man nämligen sångerskan kliva in på ett bageri i Kalifornien och tillsammans med sin dåvarande pojkvän slicka på ett flertal munkar som sedan ska säljas. Stjärnan fick stark kritik efter den händelsen och gick därefter ut för att be om ursäkt för hennes beteende.

Men utöver att hon faktiskt slickade på munkarna fick hon även kritik för det hon sa i videon. Hon sa nämligen att hon hatade amerikaner och Amerika, vilket hon senare har förklarat berodde på att hon var upprörd barnfetma.

Tobey Maguire

Broadimage/REX

Många känner Tobey Maguire som superhjälten Spiderman, men enligt flera vittnen är Tobey allt annat än hjälte i verkliga livet. Tobey är välkänd inom pokerkretsarna i kändisvärlden, och en servitör vid namn Molly Bloom har tidigare vittnat om hur han betett sig under vissa kvällar.

Vid ett tillfälle ville han bland annat betala Molly 10 000 kronor för att hon skulle förnedra sig själv. Han menade nämligen att hon var tvungen att låta som ett djur för att få pengarna, något som Vanity Fair har skrivit om.

– Du måste göra något för att förtjäna pengarna. Låt som en säl som vill ha fisk. Jag skojar inte. Vad är det för fel? Är du för rik nu? Du vill inte låta som en säl för tio tusen kronor? Woooow, du måste verkligen vara rik nu, kom igen, Låt som en säl nu, ska han bland annat ha sagt.

LÄS OCKSÅ: Reese Witherspoons dotter Ava Phillippe – en kopia av sin mamma

LÄS OCKSÅ: Så ser Harry Potter-författaren J.K. Rowlings dotter Jessica Arantes ut i dag

FRÅN FÖRSTASIDAN