Så ser Harry Potter-författaren J.K. Rowlings dotter Jessica Arantes ut i dag

JK Rowling

J.K. Rowlings dotter från sitt första äktenskap, Jessica Arantes, har blivit 27 år.
För många är hon ett välkänt ansikte. Det här sysslar hon med i dag!

Joanne Murray är nog för de allra flesta känd under sitt författarnamn J.K. Rowling. Det är hon som skrivit Harry Potter-böckerna, vilket är den mest sålda bokserien genom alla tiden.

På sistone har vissa kontroverser omgärdat den älskade författaren. De handlar bland annat om att många anser att J.K. Rowling ibland uttrycker sig nedsättande mot transpersoner. Det hela tog fart efter att hon i en tweet raljerat över en artikel som använde sig av formuleringen ”människor som har mens” och inte ”kvinnor”. Det blev inte bättre när hon försvarade sin ståndpunkt om biologiska kön.

J.K. Rowling är nu aktuell med boken Troubled blood, som hon skriver under sitt andra författaralias Robert Galbraith.

Flydde med dottern efter uppbrottet

I dag är hon gift med den skotska läkaren Neil Murray och bor i Skottland. De har två barn tillsammans, David Murray, 17, och Mackenzie Murray, 15. Paret gifte sig på juldagen 2001 under en privat ceremoni .i hemmet.

Innan dess hade J.K. Rowling ett äktenskap med den portugisiske journalisten Jorge Arantes. De träffades på en bar i Porto. Författaren hade då bott i Portugal i ett och ett halv år och jobbat som lärare. Hon undervisade i engelska som andraspråk.

LÄS MER: Honey Boo Boo hyllas av följarna – efter viktraset

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

I oktober 1992 gifte de sig och ett år senare föddes deras dotter Jessica Arantes. Kort därefter skiljde de sig, och J.K. Rowling tog med sin dotter till Edinburgh i Skottland, i vad som i det närmsta har beskrivits som en flykt.

Det gör J.K. Rowling dotter i dag

Det var tuffa tider för författaren och dottern eftersom de inte hade några pengar. Det kom ju senare att förändras när den första Harry Potter-boken släpptes.

503 Service Unavailable

I dag är Jessica Arantes 27 år, och sysslar med både Youtube och Instagram. Hennes inlägg och videor handlar i huvudsak om smink. Hon verkar också vara tillsammans med en kille som heter Ronny Dias, och av inläggen på hennes Instagram att döma verkar de bo i Rio de Janeiro.

LÄS OCKSÅ: Magnus Carlssons familjelycka med maken – nya bilden visar

LÄS OCKSÅ: Fansen rasar efter David Beckhams intima bild med dottern

FOTO: TT

SENASTE NYTT!