Magnus Carlssons fina ord till Charlotte Perrellis son Alvin

Magnus Carlsson och maken Anders

Magnus Carlsson och maken fick tillökning i år då de skaffade hund.
Men Magnus familj är större än så – nu visar han upp lyckan.
”Saknar dig”, skriver han på Instagram.

Magnus Carlsson, 46, har precis som många svenska artister haft det tufft på jobbfronten det senaste året. Även privat har året bjudit på motgångar. I höst förlorade Magnus sin mormor, som blev 97 år.

Nu får du äntligen vila, mormor, och känna dig väldigt nöjd med hela ditt långa liv. Hälsa morfar från oss alla och spela nu en massa kort med varandra däruppe”, skrev han på Instagram efter begravningen.

Han berättade också att han hållit det löfte han gett sin mormor flera år tidigare, att sjunga på ceremonin.

Men år 2020 har också bjudit på en del glädjeämnen i Magnus liv.

LÄS MER: Svenska Angelica, 35, i Dr Phil om falska äktenskapet

Artisten kan se tillbaka på en gedigen karriär, där han i synnerhet gjort sig ett namn i Melodifestivalen. Hela åtta gånger har Magnus deltagit i tävlingen, senast 2015, och i dag kan han stoltsera med två silverplatser och tre bronspengar.

Hans framfart i mellosammanhang har inte heller gått obemärkt förbi. Nyligen nominerades han till att få plats i Melodifestivalens hall of fame.

”För en tid sedan fick jag ett kul brev hem i brevlådan - en nominering till Melodifestivalen Hall of Fame! Så hedrande!”, skrev en uppenbart stolt Magnus på Instagram efter att han fått beskedet.

Magnus Carlssons fina hälsning till gudsonen: ”Saknar dig”

Även privat har Magnus många fina saker att se tillbaka på. I början av året firade han och maken Mats Carlsson 14 år som gifta. I år var också året de bestämde sig för att ta nästa steg i sin relation – och skaffa hund. Den lilla valpen som paret kallar för sin lille prins har fått namnet Cooper.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Och Magnus och Mats familj är större än så. Förra året blev han nämligen gudson till Charlotte Perrelli och Anders Jensens son Alvin. På sin Instagram publicerade Magnus nyligen en bild från dopet där han och maken håller lille Alvin i sin famn.

”Idag fyller han år, vår lille gudson! Grattis på din dag Alvin”, skriver Magnus.

På grund av coronapandemin var det dock länge sedan de sågs.
”Hoppas allt lugnar ner sig så att vi kan ses snart! Vi saknar dig!”.

Charlotte Perrelli har tidigare berättat om sonens dop förra året, som ägde rum i Djursholms kapell. Allt som allt var 120 gäster inbjudna till kyrkan och sedan festen som ägde rum i Villa Pauli.

Aftonbladet rapporterade då att Magnus läste en dikt till lille Alvin i samband med ceremonin.

LÄS OCKSÅ: Fansens frågor efter Perrellis nya bild – artisten avslöjar dolda kampen: ”Sedan jag var 18”

LÄS OCKSÅ: Doktor Mikael säljer lyxhuset – se bilderna här

FOTO: TT, Instagram