Fansen rasar efter David Beckhams kyss med dottern Harper Seven

David Beckham och Victoria Beckham

LOIC VENANCE, SOME
Familjen Beckham befinner sig hemma i Cotswolds, som de gjort ända sedan coronapandemin drog igång.
Nu har Victoria Beckham lagt upp en bild på maken och dottern Harper som får fansen att rasa.
Slå på ljud

David Beckham, 45, är en legend inom fotbollsvärlden och är den fotbollsspelare som har tjänat absolut bäst genom tiderna. Med en lång karriär som spelare är han fortfarande högst verksam inom sporten med sitt lag Inter Miami FC.

Sedan 1999 är David gift med tidigare Spice Girls-medlemmen och modeikonen Victoria Beckham, 46, och tillsammans har de sönerna Brooklyn, 21, Romeo, 18, Cruz, 15 och dottern Harper, 9.

Familjen bor vanligtvis i de två städerna Miami och Cotswolds. Men sedan det blev lockdown har resorna avtagit, och paret Beckham har tillbringat mest tid hemma på den stora lantliga gården i Cotswolds utanför Oxford.

På herrgården i Cotswolds har familjen allt de kan tänka sig behöva under en pandemi. Att sitta i karantän där innebär alltså inte att det inte går att hålla sig sysselsatt. På tomten har de nämligen allt från pool till en fotbollsplan.

Romeo Beckham, Brooklyn Beckham, David Beckham och Cruz Beckham

I augusti samlades familjen i Cotswolds.

SOME

Superspridare av coronaviruset

Hänt har tidigare skrivit om när Victoria och David misstänktes vara superspridare av coronaviruset. Efter deras festande och flertaliga resor mellan USA och England började de känna av symptom som påminde om covid-19. Och det var när personer i Beckhams närvaro också blev sjuka som de insåg att det kan ha varit de själva som smittat dem.

Victoria Beckham fick då panik över att de kunde ha varit orsaken till spridningen och därför tvingade hon familjen att isolera sig i mer än två veckor, för att vara på säkra sidan.

– Hon var helt livrädd över att de skulle vara superspridare och gjorde allt hon kunde för att minimera risken att sprida vidare viruset, har en uppgiftslämnare sagt till Daily Mail.

Läget i världen är fortfarande ostabilt och det har lett till att familjen fortsatt befinner sig i Cotswolds. För att välkomna hösten är det lite utav en brittisk tradition att knyta höstkransar. Detta är något som David har anammat och nu får han även med sig dottern Harper Seven på äventyret.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Följarna rasar över bilden

Höstkransen blev så fin att Victoria ville dela med sig av det hela och nu har hon lagt upp en bild på maken och Harper. Men det är en detalj i bilden som lockar fram rejäl uppståndelse bland följarna.

På bilden pussar nämligen David sin dotter på munnen och nu rasar följarna över det olämpliga beteendet.

”Varför kysser han henne på läpparna?”, undrar en följare.

”Snälla sluta kyssa barn på munnen!!”, skriver en annan.

”David, den typen av kyss med din dotter… Det är ganska konstigt.”, konstaterar en tredje.

Men det finns även följare som försvarar familjen Beckham. Dessa följare menar att kyssa sin dotter är det mest naturliga som finns och att de absolut inte ska ta åt sig av de dumma kommentarerna.

”Han är hennes pappa. Jag kysser också mina barn på munnen, för de är ju mina barn och jag älskar dem. Det är bara konstigt om man inte kan vara kärleksfull mot sina barn… som man själv skapat!”, skriver en följare.

”Tack för att ni visar att det är helt normalt och rätt att en pappa kan kyssa sin dotter på munnen, som ett tecken på sann kärlek och tillgivenhet!”, tillägger en annan.

FOTO: LOIC VENANCE, SOME

LÄS MER: David och Victoria Beckhams oro efter hastiga insjuknandet

LÄS MER: David Beckham om äktenskapet med Victoria: "Komplicerat"

SENASTE NYTT!