Artikeln innehåller reklamlänkar

David Beckham om äktenskapet med Victoria: "Komplicerat"

David Beckhams oväntade ord om Victoria efter skilsmässoryktena

Victoria Beckham har talat ut om ryktet som säger att David Beckham varit otrogen. Nu bryter David Beckham tystnaden och berättar om sin relation med hustrun.

David Beckham, 43 har varit gift med Victoria Beckham, 44, sedan 1999. De hade då dejtat i två år. Nu har de fyra barn tillsammans, Brooklyn, 19, Romeo, 16, Cruz, 13, och Harper, 7.

Kändisparet har orsakat rubriker sedan dag ett och framför allt otrohetsrykten har florerat flitigt. Många gånger har det spekulerats i om huruvida paret är på väg att skilja sig, men de har alltid motbevisat sina belackare och hållit ihop.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Men de senaste månaderna har varit särskilt tuffa för paret. I somras pekades David Beckham ut som otrogen.

När Victoria Beckham skulle intervjuas för tidningen Vouge uteblev David från en fotografering med hela familjen och skilsmässoryktet var genast igång.

Intervjun skulle fira att Victorias klädmärke fyllde tio år, men kom istället att fokusera på Victorias relation till sin make och hur otrohetsryktena påverkat familjen.

– Allt handlar om att hålla ihop familjen. Vi är så mycket starkare alla sex ihop än vad vi skulle vara som individer. Vi respekterar familjebandet, och det är nyckeln, sa hon bland annat i Vogue.

Trots allt som har hänt har paret nu avfärdat ryktet som “skitprat”, skriver Daily Mail.

Hittills har David Beckham själv varit tyst kring sin relation med sin fru. Men i en intervju med det australiensiska intervjuprogrammet The Sunday Project tycks David öppna sig. Och det är inte något positivt han har att säga om Victoria.

I en trailer för The Sunday Project berättar nu David Beckham att livet som gift med Victoria Beckham alltid innebär hårt arbete.

– När du varit gift så lång tid som vi har är det alltid hårt arbete. Det blir lite mer komplicerat, säger David Beckham.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:


LÄS OCKSÅ: Victoria Beckhams chockerande svar efter skilsmässofrågan

LÄS OCKSÅ: Victoria Beckham bryter tystnaden om otrohetsryktet

FOTO:

SENASTE NYTT!