David och Victoria Beckhams oro efter hastiga insjuknandet

Victoria Beckham kritiseras

Spridningen av coronaviruset har präglat världen under 2020.
Nu visar det sig att David och Victoria Beckham kan ha bidragit till smittspridningen.
Slå på ljud

David Beckham, 45, är en legend inom fotbollsvärlden och är den fotbollsspelare som har tjänat absolut bäst genom tiderna. Med en lång karriär som spelare är han fortfarande högst verksam inom sporten med sitt lag Inter Miami FC. David är gift med tidigare Spice Girls-medlemmen Victoria Beckham, 46, och tillsammans har de sönerna Brooklyn, 21, Romeo, 18, Cruz, 15 och dottern Harper, 9.

Familjen har haft det stormigt den senaste tiden i och med att sonen Romeo har fått utstå mycket hat mot sin relation med flickvännen Mia Regan, 17. Hatet grundar sig i att Romeos följare inte vill se bilder på flickvännen. Vissa följare är misstänksamma mot henne angående att hon bara skulle vara ute efter hans pengar och kändisskap.

Men mitt i allt hat på Instagram får Romeo fin stöttning från familjen. Pappa David visade sin uppskattning och kärlek med att göra ett inlägg på Romeos födelsedag. Han beskrev då hur han har vuxit upp till att bli en stark person och att han aldrig ska ge upp sina drömmar och mål. Även mamma Victoria uttrycker sin kärlek genom att lägga upp bilder och filmer på sonen.

Familjens resor kan ha varit boven i dramat

Nu fortsätter det att storma kring paret Beckham då de tros ha varit så kallade superspridare till coronaviruset. Genom att ha åkt på otaliga resor och gått på diverse fester kan de ha bidragit till en stor del av smittspridningen.

Familjen Beckhams riskfyllda resande började i mars genom att flyga till Los Angeles för att se David Beckhams lag Inter Miami FC möta Los Angeles FC på bortaplan. Utöver att gå på matchen gick de även ut på flera fester och andra evenemang. Bara några få dagar senare flög de till London och senare till deras hem i Cotswolds för att fira sonen Brooklyns 21-årsdag. Födelsedagsfirandet blev en dyr tillställning och flera kända ansikten var på plats, bland andra rapparen Stormzy och Gordon Ramsays dotter Hollie.

Efter födelsedagsfesten i Cotswolds reste familjen tillbaka till Miami för att gå på ännu fler fester och kändisevents och det var troligtvis där de blev smittade. Efter att ha tillbringat en vecka i Miami återvände de igen till huset i Cotswolds. Då börjar David känna sig sjuk och Victoria fick ont i halsen och feber, som är typiska symptom på att ha blivit smittade av coronaviruset.

Victoria Beckhams panik efter insikten

Det var när personer i Beckhams närvaro också blev sjuka som de insåg att det kan ha varit de själva som smittat dem. Till exempel blev deras chaufför och livvakter sjuka, och vissa av dem väldigt allvarligt. En källa uppger att paret även ska ha skakat hand och kramat sina fans på festerna i Miami.

Victoria Beckham fick panik över att de kunde ha varit orsaken till spridningen och därför tvingade hon familjen att isolera sig i mer än två veckor, för att vara på säkra sidan.

– Hon var helt livrädd över att de skulle vara superspridare och gjorde allt hon kunde för att minimera risken att sprida vidare viruset, säger en uppgiftslämnare till Daily mail.

Sedan dess har familjen tillbringat sin tid i karantän i huset i Cotswolds som har både pool och en fotbollsplan.

FOTO: TT

LÄS OCKSÅ: Sonen Cruz chockbild på Victoria Beckham

LÄS OCKSÅ: Hatstorm mot Romeo Beckhams flickvän Mia Regan

SENASTE NYTT!