TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Reese Witherspoons dotter Ava Phillippe – en kopia av sin mamma

12 dec, 2020 
Reese Witherspoon
Reese Witherspoon och dottern Ava Phillippe får ofta höra att de är lika.
Nu reagerar följarna efter skådespelarens nya bild tillsammans med dottern.
”Ni ser ut som tvillingar!”, skriver en person.
Annons
Kim Kardashians rädsla för nya kroniska sjukdomenBrand logo
Kim Kardashians rädsla för nya kroniska sjukdomen

Hollywoodstjärnan Reese Witherspoon, 44, är bland annat känd för sin roll i Legally Blond-filmerna och för sin roll som June Carter Cash i filmen Walk the Line. Den sistnämnda har hon också vunnit en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll.

Reese Witherspoon har tre barn, Ava, Deacon och Tennessee. Ava Phillippe som är det äldsta syskonet har blivit vuxen på riktigt och nått amerikansk mydighetsålder – 21 år gammal.

Titt som tätt kan man se Reese Witherspoon och Ava Phillippe tillsammans i offentliga sammanhang. Mor och dotter har bland annat modellat tillsammans.

Resse Witherspoons tuffa tid med dottern

Reese Witherspoon har själv berättat att hon har en mycket nära relation med sin dotter.

”Vi kan prata i timmar. Det finns inget som kärleken till min dotter. Vi delar varenda känsla med varandra, våra förhoppningar och drömmar”, har skådespelaren tidigare skrivit på sin blogg.

Annons

När skådespelarens dotter Ava Phillippe skulle flytta hemifrån för att börja på college berättade Reese Witherspoon i Ellen DeGeneres talkshow om hur tuff förändringen var för henne.

– Det är tufft, och jag tänkte aldrig på hur det måste ha känts för min mamma. Det kan hända att jag gick in i hennes tomma rum, la mig ner på hennes säng och grät när hon åkt i väg till college. Men det är okej, för hon kommer tillbaka, sa Reese Witherspoon på The Ellen DeGeneres Show.

Fansens reaktionen efter nya bilden

Reese Witherspoon och dottern Ava Phillippe får ofta höra att de är väldigt lika varandra. Vissa personer tycker till och med att dottern är en kopia av sin mamma.

Nu reagerar följarna ännu en gång! Reese Witherspoon har nämligen lagt upp en nya bild på sig själv och dottern i matchande jultröjor.

”Okej. Det är 100 procent sant att jag bönade och bad henne att ta på sig matchande jultröjor... Men är det inte gulligt?”, skriver skådespelaren till bilden.

”Ni ser ut som tvillingar!!!!”, skriver en person i kommentarsfältet.

”Kom igen! Tvillingar!!! Vackra kvinnor älskar älskar älskar”, skriver den kända skådespelerskan Drew Barrymore.

”Så, vem av er tjejer är den äldsta systern”, skriver en annan.

FOTO: Evan Agostini/BDG/REX

Annons