Därför ska Bianca Ingrosso genomgå en adhd-utredning – egna orden

Bianca Ingrosso om adhd

Bianca Ingrosso har bestämt sig för att genomgå en utredning.
Youtube-profilen misstänker nämligen att hon har en neuropsykiatrisk diagnos.
– Det tror jag absolut, säger hon i en ny vlogg.

Entreprenören Bianca Ingrosso, 25, har ett intensivt 2020 bakom sig. Hon har jobbat stenhårt med sitt skönhetsmärke Caia cosmetics, samtidigt som hon har spelat in nya avsnitt av Wahlgrens värld och uppdaterat sitt Youtube-konto kontinuerligt med nya vloggar från sin vardag.

Även i privatlivet har det varit turbulent för Biancas del. I Wahlgrens värld har tittarna fått följa den abort hon genomgick i våras. Beslutet om graviditeten tog hårt på Bianca.

– Det var verkligen inget självklart val utan jag velade tusen gånger om dagen i flera gånger dagar, sa hon i ett av avsnitten.

Bianca och Phillipe Cohens status

LÄS MER: Pernillas ilska mot Leif GW efter konflikten

När det kommer till kärlekslivet har det svajat de senaste månaderna. I somras verkade det som att allting var tipp topp mellan henne och pojkvännen Phillipe Cohen, 26, men när paret kom hem från semestern började relationen svaja.

– Just nu går vi igenom en väldigt tuff period. Jag hoppas att vi kommer att lösa det och att vi kommer att komma ur det, förklarade Bianca i en video på Youtube då.

Vad statusen mellan Bianca och Phillipe är idag är något oklar. De har nämligen inte synts till i varandras sociala medier-kanaler på lång tid och mycket tyder på att det är trubbel i paradiset.

Trots upprepade frågor från följarna har Bianca Ingrosso valt att hålla sitt kärleksliv privat.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Ska genom gå en adhd-utredning

Trots att 2020 har varit väldigt händelserikt för Bianca Ingrosso har hon inga planer på att sakta ner tempot. I sin senaste vlogg visar det sig att hon har flera saker på sin att göra-lista som hon inom kort ska ta tag i.

– Det är dags att ta tag i det här jävla körkortet alltså, det måste jag göra, säger Bianca och visar upp en körkortsbok.

Bianca har även bestämt sig för att genomgå en utredning, då hon misstänker att hon har adhd. Det här är första gången Wahlgrens värld-profilen pratar om detta inför sina följare.

– Jag och min familj har bestämt oss för att göra en liten adhd-utredning. Så jag ska läsa den här boken Så funkar adhd. Vem vet? Jag har troligtvis adhd, det tror jag absolut, säger Bianca Ingrosso.

LÄS OCKSÅ: Phillipe Cohens oväntade ordval i direktsändning

LÄS OCKSÅ: Därför vill inte Bianca jobba med Lovisa Worge

FOTO: Youtube