Bianca Ingrossos nya återförening med Phillipe Cohen

Bianca Ingrossos insikt efter nya relationen Phillipe

Relationen mellan Bianca Ingrosso och hennes pojkvän Phillipe Cohen har gått lite upp och ner genom åren.
Nu har de återförenats igen efter en svår period.
Nyligen berättade Bianca om relationskampen.
– Jag hoppas att vi kommer lösa det, sa Bianca då på Youtube.
Slå på ljud

Bianca Ingrosso, 25, har varit känd från det att hon föddes. Med föräldrar som Pernilla Wahlgren, 52, och Emilio Ingrosso, 55, är hon van vid uppmärksamheten och det offentliga livet har kommit naturligt för henne.

Idag har Bianca över en miljon följare på Instagram och kan beskrivas som både influenser, modell, tv-personlighet och Yotutuber. Bianca driver även det mycket framgångsrika sminkföretaget Caia Cosmetics som nu även lanserat och etablerat sig i Asien. Det går alltså bara bättre och bättre för multitalangen.

Som om inte det vore tillräckligt har Bianca nu även fått lansera sin egen klädkollektion för Nelly.com. Kollektionen heter Bianca X Nelly och i förra veckan hade Bianca en lanseringsfest för kollektionen. Hon befann sig på en restaurang i Stockholm där hon bjöd in massa vänner och influensers för att presentera hennes favoriter. Bianca fick då många hyllningar från alla som var på plats och de berömde henne för hennes goda smak.

Bianca Ingrosso om relationen

Bianca och hennes kärlek Phillipe Cohen, 26, har varit ett par till och från under många år. Bianca har upprepade gånger beskrivit honom som den enda hon kan se sig själv med och att det är självklart att han ska bli pappan till hennes barn. Bianca förklarade nyligen i en video på Youtube att hon och pojkvännen befinner sig i en svacka.

– Just nu går vi igenom en väldigt tuff period. Jag hoppas att vi kommer att lösa det och att vi kommer att komma ur det. För helt ärligt ser jag ingen annan jag vill gifta mig och skaffa barn med och jag hoppas att vi kommer att hålla för evigt. Men för att vara ärlig så går vi igenom en tuff period, sa hon då.

I familjens egna tv-serie Wahlgrens värld har tittarna fått se en förkrossad Bianca gråta över uppbrott från Phillipe, men också sett hur de återförenas. Bianca har alltid varit väldigt öppen om deras relation, i både motgångar och medgångar, och man har därför fått se henne väldigt sårbar men även väldigt lycklig.

Återförenad med Phillipe Cohen

Sedan Bianca och pojkvännen senast blev tillsammans har kärleken sprudlat mellan dem. De har dessutom blivit sambor och bor ihop i Biancas lägenhet på Östermalm. Stora delar av sommaren tillbringade paret tillsammans i Palma, på Mallorca, och att de hade det trevligt ihop stod inga tvivel om.

Men under de senaste två veckorna har Phillipe lyst med sin frånvaro på Biancas sociala medier och hon har setts vara ute och festa utan honom. Detta är något som även fansen la märke till och i kommentarsfälten har det diskuterats flitigt om ett eventuellt uppbrott mellan paret.

Nu verkar det dock vara slutdiskuterat då Bianca igår la upp ett klipp på Phillipe när han gosar i Biancas soffa med hennes hund Sammy.

Bianca och Phillipe har även börjat kommentera och gilla varandras bilder igen, vilket oftast är ett bra tecken på en återförening.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!