Första bilden på Pernilla Wahlgrens nya lyxhus

Pernilla Wahlgren

Pernilla Wahlgren håller på att skapa sitt nya drömboende.
Nu visar hon upp en bild från hur det ska se ut i huset.

Pernilla Wahlgren har bott i sitt gröna hus på Lindingö i flera år. Men nu verkar det som att hon fått nog och vill ha något nytt, då hon ska bygga ett nytt drömhus.

På sin blogg har Pernilla berättat om drömmen och husplanen.

”Tanken att flytta har funnits där ett tag. Två barn har flyttat hemifrån sedan jag köpte vårt nuvarande hus, och nu när Theo har börjat högstadiet och bytt till en skola längre bort, så kände jag att det vore kul och spännande med en nystart!”

Pernilla Wahlgren om husbygget

Hon skriver att hon gick på några husvisningar först som inte alls kändes rätt, därav vill hon bygga ett nytt eget.

”Sagt och gjort. Jag började leta tomter, samtidigt som jag kände efter vilken typ av hus jag ville ha…! Och efter att ha sett ett hus här på ön som var precis i min stil , så luskade jag sedan reda på arkitekten som ritat just det huset!”, skriver Pernilla Wahlgren och fortsätter:

LÄS MER: Sofia Wistams oro efter dottern Sindys insjuknande

”Eller rättare sagt jag hittade huset, och visade det för Emilia – som då helt oblygt gick raka vägen in deras trädgård och frågade om de byggt det fina huset själva och vem som hade ritat det!”

Bilden inifrån nya huset

Nu har Pernilla Wahlgren lagt upp en bild från hur det kommer se ut i huset på Instagram. Till bilden tackar hon arkitekten Heidi:

”När Heidi ritar mitt drömboende! Så glad att jag fann dig, Heidi! Hittade mitt drömhus på Lidingö i våras när Theo hade fotbollsträning, & jag tog en promenad med hundarna. Skickade in Emilia för att luska ut vem som hade ritat huset, när jag inte vågade knacka på själv. Kärlek uppstod - och på den vägen är vi..! Nu längtar vi bara tills vi får börja bygga mitt drömhus...!!”

Bland kommentarerna har även arkitekten svarat:

”Det var så kul att få hjälpa dig att skapa ditt drömhem. Ser fram emot den fortsatta resan och uppleva huset färdigt. Det blir ett spännande 2021”.

LÄS OCKSÅ: Niclas Wahlgrens ord om sonen Tim Wahlgren – det gör han idag

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens nya ord om Oliver Ingrossos ex-