Pernilla Wahlgrens nya ord om Oliver Ingrossos ex-flickvän

Pernilla Wahlgren & Oliver Ingrosso

Oliver Ingrosso och ex-flickvännen Johanna Lidefelt var tillsammans i flera år.
I podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla Wahlgren nu om en jobbig händelse med den tidigare flickvännen.
– Hade kunnat gå så himla fel, säger hon.

Familjen Wahlgren är en av Sveriges kändaste familjer och på sociala medier brukar framförallt Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso vara väldigt öppna med sina liv. Men äldsta sonen i familjen har gjort ett helt annat val.

Oliver Ingrosso har nämligen bestämt sig för att hålla sig utanför rampljuset, och det är bara vid fåtal tillfällen som han dykt upp i mamman och systerns realityprogram Wahlgrens värld.

Men något man däremot vet om Oliver är att han haft ett långt förhållande med en tjej som heter Johanna Lidefelt.

Därför blev inte Bianca Ingrosso gudmor till Melinas dotter – avslöjar reaktionen

I podden Wahlgren & Wistam berättar Pernilla nu en historia om Olivers tidigare flickvän.

Pernilla Wahlgren om Oliver Ingrossos tidigare flickvän

Det är när Pernilla och vännen Sofia Wistam pratar om julklappar som Pernilla kommer på en jobbig händelse som hände för flera jular sedan. Pernilla hade nämligen hjälpt Oliver att köpa en fin väska till hans flickvän, men när det var dags att öppna presenter hade det skett ett misstag.

– Olivers dåvarande flickvän hade önskat sig en Balenciaga-väska och jag hade hjälpt honom att hitta en second hand för bra pris. Så hade jag slagit in den och så skulle hon få den här väskan, men så hade jag köpt en annan väska till Jessica som var typ Michael Kors eller något. Också jättefin, men inte alls lika dyr, berättar hon.

Men när det var dags att öppna presenterna skulle det visa sig att Pernilla blandat ihop paketen och gett Michael Kors väskan till Johanna istället och vice versa - något som hade kunnat skapa en minst sagt jobbig stämning.

– Det hade kunnat gå så himla fel om det hade gått åt fel håll. Om Jessica hade fått Balenciaga-väskan och blivit jätteglad och man hade varit tvungen att bara "nej, den där ska inte du ha", säger Pernilla och skrattar innan hon fortsätter:

– Men tack och lov så var det Johanna som öppnade fel paket. Så hon öppnade Michael Kors från Oliver och blev ju jätteglad för den, även fast det kanske inte var den hon hade önskat sig då det inte var hennes stil. Men Oliver satt ju bara och stirrade på mig och bara "vad är det här?".

Så gör familjen Wahlgren med julklappar i år

Men i år finns det ingen risk att en sådan situation skulle uppstå igen, för familjen Wahlgren har nämligen bestämt att det inte blir några julklappar.

– Vi har då bestämt i min familj att vi inte ska köpa några julklappar, utan vi kör bara julklappsspelet, berättar Pernilla innan hon lägger till:

– Men jag kommer köpa till alla mina barn. Jag känner ju ändå att det är mina barn.

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren avslöjar sonen Oliver Ingrossos pengakris i corona

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens avslöjande om Oliver Ingrossos kärleksliv

SENASTE NYTT!