Pernilla Wahlgren avslöjar sonen Oliver Ingrossos pengakris i corona

Oliver Ingrosso.

De flesta inom underhållningsbranschen har påverkats av coronapandemin på ett eller annat sätt.
Nu avslöjar Pernilla Wahlgren sonen Oliver Ingrossos svåra situation.
– Han har fått avslag, säger hon i podcasten Wahlgren och Wistam.

Familjen Wahlgren är en riktig underhållningsfamilj och flera medlemmar delar flitigt med sig av sina liv i tv-program och sociala medier. I programmet Wahlgrens värld får tv-tittarna ett riktigt djupdyk in i artisten Pernilla Wahlgren, 52, och tv-profilen, influencern och entreprenören Bianca Ingrossos, 25, liv. De visar upp allt från skratt, gråt, högt och lågt när kameran fångar vad som sker i deras liv.

LÄS MER: Niclas Wahlgren avslöjar relationen mellan Tim och Oliver Ingrosso

Även Benjamin Ingrosso har valt ett liv i rampljuset och nu senast har tittarna kunnat se honom i TV4-programmet Så mycket bättre där han har tolkat andra artisters låtar. Artisten har också vunnit Melodifestivalen och släppt flera hyllade singlar. I höst avslöjade han också att han fått ett helt eget mat-program.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Wahlgren-släktens liv i rampljuset

Men inte nog med det. Pernilla Wahlgrens bröder Linus Wahlgren och Niclas Wahlgren har också valt ett liv i offentligheten. Lillebrodern Linus Wahlgren är skådespelare och musikalartist och har varit med i ett flertal framgångsrika produktioner så som Rederiet, Hundtricket, Morden i Sandhamn och flera populära musikaler. Storebrodern Niclas Wahlgren är också han skådespelare, artist och programledare på NRJ och STAR FM.

Men det kanske inte är så konstigt att flera familjemedlemmar valt den vägen då alla kommer från det berömda skådespelarparet Christina Schollin och Hans Wahlgren.

Pernilla Wahlgrens ord om sonens motgång

Precis som alla inom underhållningsbranschen så har familjen Wahlgren drabbats på ett eller annat sätt av pandemin.

I sitt senaste podcast-avsnitt pratar Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam om att de är så trötta på corona och allt som kommer med pandemin. Pernilla Wahlgren kommer också med ett avslöjande om sonen Oliver Ingrosso som vanligtvis jobbar som dj, men som har försvunnit från dj-scenen nu under pandemin.

– Jag är så trött på de här bidragen som inte kommer till folk som verkligen behöver det. Oliver också som jobbar som dj, han har fått avslag på alla sina ansökningar, säger Pernilla Wahlgren och fortsätter:

– Och jag hörde nu att börjar de ge ut bidrag till alla stora produktionsbolag eftersom artistbranschen, den verksamheten ligger nere med 98 procent. Och nu börjar de får bidrag och du vet det är så långt ifrån vad de har gått back så att ja, tråkigt.

FOTO: Magnus Sandberg/Aftonbladet/TTStina Stjernkvist/TT

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens avslöjande om Oliver Ingrossos kärleksliv

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgrens ord till Phillipe Cohen – efter Biancas abort